Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'nın Paylaşımlarına Tepki Yağdı

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Paylaşımlarına Tepki Yağdı

Şeyma Subaşı’nın sosyal medya paylaşımlarına tepki yağdı. İzmir Seferihisar’da meydana gelen depremin acısı henüz taze ve pandemi dönemi sürerken Şeyma Subaşı’nın yaptığı parti paylaşımları tepki çekti.

Şeyma Subaşı Kimdir

Şeyma Subaşı’nın Eğlendiği Anlar

Geçtiğimiz cuma günü İzmir Seferihisar’da meydana gelen deprem sonucu tüm Türkiye yasa boğuldu. Kurtarma çalışmaları sürerken Türkiye yaşanan can kayıpları sonucu yasa boğuldu.

seyma-subasi

Şeyma Subaşı Türkiye’de yaşanan bu acı olaylara ve pandemi dönemine rağmen sosyal medya hesabından eğlenceli paylaşımlar yapmayı sürdürdü. Subaşı yurt dışında tatil yapmaya ve Cadılar Bayramı kutlamalarına katılmaya devam ediyor. Katıldığı partilerden sık sık eğlendiği görüntüleri paylaşan Şeyma Subaşı’na tepki yağdı.

Şeyma Subaşı’nın Guido Senia Ayrılığı Hakkında Şoke Eden Açıklaması..

Instagram hesabından dans ettiği videoları paylaşan Şeyma Subaşı takipçilerini kızdırdı. Deprem ve pandemi dinlemeyen Subaşı’na sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki yağdı.

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda İstiklal Marşı’nı okuyamayan Şevval Şahin’e şu sözlerle destek olmuştu;

“Yapılan yorumları yapılan haksızlığı ben de görüyorum, tamamen arkasındayım keşke bana daha önce sormuş olsaydı. Ben 30 yaşındayım kendisi 20 yaşında ben bu günlerden geçtim ve hala geçiyorum.Ama çok üzülerek söylüyorum ki o kadar kıskanç bir milletiz ki insanlara haksızlık yaparak besleniyoruz. Bizim için üzülmüyorum size üzülüyorum böyle bir karaktere sahip olduğunuz için. Şevval çok güzel bir kız çok güzel yerlere gelecek. Şevval hiç takılma ve üzülme. Arkandayım her zaman arkadaşım.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler