Ana SayfaDizilerSeven Ne Yapmaz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

İlgili Postlar

Seven Ne Yapmaz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

6 Eylül akşamı, ilk bölümüyle ATV’de ekranlara gelecek olan Seven Ne Yapmaz dizisi oyuncuları kimdir? Yayınlanan fragmanlarıyla ve oyuncu kadrosuyla ilgi çeken dizi film, önümüzdeki Çarşamba günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşuyor.

Çekimlerinin Safranbolu ve İstanbul’da yapıldığı dizi film, Seven Ne Yapmaz; eğlenceli ve romantik bir aşk hikayesini konu alıyor. Başrollerini, Yusuf Çim ve Seren Şirince’nin paylaştığı Seven Ne Yapmaz dizisi oyuncuları detaylarda sunuluyor…

Seven Ne Yapmaz Dizisi Oyuncuları 



Bugün Doğan Ünlüler

Seren Şirince (Nazlı Aycı)

Yetenekli oyuncu; 1 Ocak 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. “Aşk Emek İster, İlişki Durumu Karışık ve İlişki Durumu Evli” dizileriyle popüler olmuştur.

Dizide; köylü güzeli Nazlı’yı canlandırmaktadır. Nazlı, annesini bebekken kaybetmiş ve köyü terk eden babasını da hiç tanımadan büyümüştür. Fatma ananın çiftliğinde yetişmiştir. Fatma anayı da kendi annesi gibi görmüştür. Çalışkan, yardımsever ve iyi kalpli bir kızdır. Köyde, herkesin sevdiği bir insandır. Köye, Fatma ananın yeğeni Ozan geldikten sonra hayatı değişecektir.

 

Yusuf Çim (Ozan)

26 Eylül 1991 İstanbul’da dünyaya gelen Yusuf Çim, aynı zamanda manken ve pop müzik şarkıcısıdır. 2011 yılında katıldığı Best Model Of Turkey Yarışmasında 2. olduktan sonra tanınmaya başlamıştır. İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümünden mezundur. “Çilek Kokusu” dizisiyle popüler olmuştur.

Dizide; yakışıklı, havalı, sorumsuz ve çapkın bir genç olan Ozan’ı canlandırmaktadır. Hiç sıkıntı ve yokluk yaşamamış, tatlıdilli ve zeki birisidir. Bu tavırları nedeniyle aile şirketlerine zarar vermiştir. Bu nedenle de ceza olarak babası onu köye Fatma halasının çiftliğinde yaşamaya gönderir ve tüm hayatı değişir.

Ecem Çalık (Arzu Aycı)

20 Ekim 1989, İzmir doğumlu olan güzel oyuncu; Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. “Muhteşem Yüzyıl, Aramızda Kalsın ve Racon” gibi dizilerde rol almıştır.

Arzu, Nazlı’nın yıllar sonra karşısına çıkan ve hiç tanımadığı kız kardeşidir. Arzu; iyi eğitim görmüş, güzel, şık ve ciddi görünümlü bir kızdır. Yaşının genç olmasına rağmen babasıyla birlikte çalışmaya başlamış ve çok başarılı olmuştur. Arzu’nun hayatı da ablası Nazlı’yı tanıdıktan sonra çok değişecektir.

[irp]

Sertan Erkaçan (Recep Karaman)

1 Nisan 1987’de İstanbul’da doğan yetenekli oyuncu Erkaçan, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi almıştır. “Acil Aşk Aranıyor dizisinde ‘Abidin’ karakteriyle büyük popülerlik kazanmıştır. “Kaçak Gelinler ve Rengarenk-Kaçın Kurası” dizilerinde de rol almıştır.

Recep; dizide Ozan’ın rakibi ve Nazlı’ya aşık olan köyün zengin oğullarındandır. Nazlı’ya sevgisini göstermekten vazgeçmeyen ve onunla konuşurken kekeleyen bir gençtir. Dizide renkli bir kişiliği canlandıracak.

Serhat Parıl (Mehmet Eğilmez)

27 Temmuz 1983’te İzmir’de doğan yakışıklı oyuncu Parıl; Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliğinden mezundur. “Medcezir” dizisinde ‘Giray’ karakteriyle tanınmıştır. “Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Cesur ve Güzel, Oyunbozan” dizilerinde rol almıştır.

Mehmet; Ozan’ın çocukluk arkadaşıdır. Ozan’ın ailesine ait olan Ekinci Holding’in mobilya fabrikasında baş ustadır. Ozan’ın tam zıttı bir karakterdir. Sorumluluk almayı bilen, ayakları yere basan, zeki ve olgun bir gençtir. Mehmet’in babası, Ozan’ın babası Orhan Bey’in sağ kolu gibidir. Mehmet, Arzu’yla tanışınca, hep aklıyla hareket eden genç değişecektir.

Şeyla Halis (Fatma)

13 Ocak 1977’de İstanbul’da doğan başarılı sanatçı Halis; Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano Bölümünden mezundur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır. “Cennet Mahallesi” dizisindeki ‘Menekşe’ karakteriyle popüler olmuştur. “Akasya Durağı, Yol Arkadaşım, Yahşi Cazibe ve Zengin Kız Fakir Oğlan” gibi dizi film projeleriyle, kariyerine başarılı adımlarla devam etmiştir.

Dizide, çiftlik sahibi Fatma ana rolünü canlandırmaktadır. Ozan’ın halası ve Nazlı’nın annesi gibi gördüğü bir kadındır.

Ferzan Hekimoğlu

1 Ocak 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almıştır. Miss Model of Turkey yarışmasında Best Friend unvanına layık görülerek ilk kez tanınmıştır. “Her şey Yolunda Merkez ve Kalbim Ege’de Kaldı” adlı dizilerdeki rolleriyle popüler olmuştur. Modellik, oyunculuk ve sunuculuk yapmaktadır.

Seren Şirince Kimdir?

Yusuf Çim Kimdir?

Ecem Çalık Kimdir?

Sertan Erkaçan Kimdir?

Serhat Parıl Kimdir?

Şeyla Halis Kimdir?

Ferzan Hekimoğlu Kimdir?

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler