Ana SayfaKimdirSerhat Parıl Kimdir?

İlgili Postlar

Serhat Parıl Kimdir?

“Seven Ne Yapmaz” dizisinde ‘Mehmet’ rolünde oynayan Serhat Parıl kimdir? “Cesur ve Güzel, Oyunbozan, Muhteşem Yüzyıl: Kösem” dizilerinde rol alan yetenekli oyuncu Serhat Parıl kimdir?

Serhat Parıl, 27 Temmuz 1983 yılında İzmir’de doğmuştur. 2004 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra tekrar aynı üniversitede Güzel Sanatlar Fakültesinde Oyunculuk Bölümünde de öğrenim görmüştür.2011 yılında oyunculuk eğitimini tamamlayan Parıl; birçok tiyatro oyununda sahne almakla birlikte ilk kez “Babam İçin” adlı dizi filmde rol alarak TV kariyerine adım atmıştır.

Mezun olduktan sonraki yıllarda, çeşitli ana okullarında ve kurslarda drama eğitmenliği yapmıştır. Birçok tiyatroda çocuklara; drama, tiyatro ve pandomim çalışmaları ve gösterileri yapmıştır. Halen de Doğa Sanat Merkezinde eğitmen olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Serhat Parıl; 1.89 cm boyunda 85 kilo ve Aslan burcudur.

Serhat Parıl Çalışmaları



Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Dizi Filmler

2011-Babam İçin

2013-2014-Medcezir (Giray)

2015- Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Nasip Ağa)

2016-Oyunbozan (Kaan)

2016-Cesur ve Güzel (Turan)

2017-Seven Ne Yapmaz (Mehmet)

Rol Aldığı Sinema Filmleri

2010 Sanrı (Kısa Film)

2010 Umut (Kısa Film)

2012 Soluş (Kısa Film)

Tiyatro Oyunları

Limon Limon Limon Limon Limon (2017), Kafkas Tebeşir Dairesi (2013-Doktor), Yalancı, Savaş ve Barış, Süper Maria, Diğerleri Uyurken, Bir Yaz Gecesi Rüyası, Hayrola Karyola, Gardiyan, Dünyanın Ortasında Bir Yer, Orada Kimse Var mı?, Orman Çocuğu Mougli, Barut Fıçısı…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler