Ana SayfaKimdirFerzan Hekimoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Ferzan Hekimoğlu Kimdir?

“Seven Ne Yapmaz” dizisi oyuncusu Ferzan Hekimoğlu kimdir? “Her Şey Yolunda Merkez ve Kalbim Ege’de Kaldı” dizilerinde rol alan yetenekli sunucu ve oyuncu Ferzan Hekimoğlu kimdir?

Ferzan Hekimoğlu, 1 Ocak 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren tiyatro oyunlarında sahne almaya başlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim almıştır.

Hekimoğlu; 2008 yılında Erkan Yücel En İyi Genç Yetenek Tiyatro Ödülünü kazanmıştır. Sonrasında Miss Model of Turkey yarışmasında Best Friend unvanına layık görüldü.

İlk kez; 2013 yılında, Show TV’de yayınlanan “Her Şey Yolunda Merkez” dizisinde canlandırdığı ‘Begüm’ karakteriyle TV kariyerine ilk adımını attı. “Kalbim Ege’de Kaldı” adlı dizi filmdeki seksi hemşire ‘Alev’ rolüyle popüler olmuştur.

2014 yılında; Star TV ekranlarında yayınlanan “Vay Arkadaş” adlı yarışma programında Oktay Kaynarca ile sunuculuk yapmıştır ve adını bu programla daha çok duyurmuştur. Dizi oyunculuğu, modellik ve sunuculuk haricinde sinema ve reklam filmlerinde de roller almaktadır. Bunların dışında Break ve Hip-Hop dansları, gitar çalmak, buz pateni, at biniciliği ve yüzme gibi hobileri bulunmaktadır.

Güzel oyuncu Hekimoğlu; Mert Yoncalar ile evli olup bir tane kızları vardır. 1.74 boyunda, 50 kilo ve Oğlak burcudur.

Ferzan Hekimoğlu Çalışmaları



Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Dizi Filmler

2017-Seven Ne Yapmaz (ATV)

2015-Kalbim Ege’de Kaldı (Kanal D-Alev Hemşire)

2014-Gurbette Aşk (TRT 1)

2013-Herşey Yolunda Merkez (Show TV-Begüm)

Rol Aldığı Sinema Filmleri

2016-Bir Şey Değilim

2015-En Güzeli (Tuğçe)

2014-Delisin! Delisin! (Burcu)

TV Programları

2014-Vay Arkadaş (Sunuculuk)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler