Ana SayfaÜnlülerSerhat Osman Karagöz: İyi Ki Boşandık!

İlgili Postlar

Serhat Osman Karagöz: İyi Ki Boşandık!

‘Pucca’ ve Serhat Osman Karagöz, iki yıl önce evliliklerini sonlandırmıştı. Sevgililer Günü’nde eski eşine çiçek yollayan Karagöz notuyla olay oldu. Serhat Osman Karagöz “İyi ki boşandık” sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İşte detaylar;

Boşanma Kararı Aldılar

Pucca (Selen Pınar Işık) geçen aylarda eşi Serhat Osman Karagöz’den evliliği bitirme kararı almıştı. Fakat Serhat Osman Karagöz Pucca’dan boşanmak istemedi, bunun üzerine ikili bir süreliğine ayrı yaşama kararı almıştı. Daha sonra Pucca eşi Osman Karagöz’ün kendisiyle barışma ısrarlarına dayanamayarak tekrar birleşme kararı almıştı. Bir sonraki duruşmaya kadar ilişkilerini gözden geçiren çift evliliklerini kurtarmayı başaramamıştı.

Hapis Cezası Alan Pucca’nın Eşi: Beni Öldürmeleri Lazım

Osman Karagöz’den Boşanma Açıklaması

Osman Karagöz yaptığı paylaşımda oldukça duygusal bir mesaj yazarken kendi hatalarını da net bir şekilde belirtmiş. Karagöz’ün mesajı şöyle; “Ya hacı biliyorum ben çok iyi bir adam olamadım. Bu konuşmalara nerden başlanır onu da pek çözemiyorum ama bekarken hayatımın kendi içinde en kaybolduğu anda evlendim. Düzenli hayata ayak uydurmam ilk başlarda zaman aldı ya evden çıkmadım a sosyal oldum ya çok sosyal olup saçmaladım ortasını bulamadım daha doğrusu .sonra karım hamile kaldı bir dış gebelik geçirdi iç kanamadan gidiyordu kadın tam o psikolojiden çıktı hamile kaldı ve ben bütün bu olanların arasında ne olduğunu anlamadan onu yalnız bıraktım. Çünkü bende neyin ne olduğunu anlamıyordum . Aptalca kararlar verdim hayatımın her evresinde olduğu gibi. Onun içten içe çığlıklarını duymadım. Sanırım bencillik yaptım biraz. Ben karımı seviyorum ve düzeleceğini biliyorum bu durumun  Biz seninle daha ne yollar aşacağız, başındayız daha dur. Ben ilk sınavda kağıdıma bakabilir miyim aptallığını yapmış olabilirim. Depresyonunu anlamadım, değişimine ayak uyduramadım, korktum. Bunu da atlatırız. İllet, cazgır, inatçı bir kadın olmana rağmen ben seni böyle seviyorum. Bi de Pınar’a söyleyin beni engellemiş direct mesajlarım durmuyor, yürüyen yürüyene ben olsam beni bırakmazdım.” demişti.

Pucca boşanmak istemeyen eşine sert çıktı!

Serhat Osman Karagöz: İyi Ki Boşandık!

‘Batı’ adında bir oğlu olan Serhat Osman Karagöz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde eski eşine çiçek yolladı. 32 yaşındaki Serhat Osman Karagöz, gönderdiği çiçeğe şu notu düştü:

“Kim bilir beraber olsaydık şu an 6. Sevgililer Günü’nü beraber kutluyor olacaktı. Şu an Kapadokya’da sen, ben, Batı ortalığı izliyor olabilirdik. Sana sürpriz yapmak için bir hafta öncesinde tatlı bir telaş içinde olacaktım ama şu an öyle telaşsızım ki; gram pişman değilim. İyi ki boşandık, ne rahatım ya! Mis gibi hayatım. Boşandığın için teşekkür ederim. Ya ben nefes alıyormuşum… Bu çiçeği boşandığımız için kalpten yolluyorum.”

Selen Pınar Işık da eski eşinin gönderdiği çiçeği, “Gerçek bir ruh hastasısın” notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

Selen Işık Kimdir?

Serhat Osman Karagöz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler