Ana SayfaKimdirSelen Işık Kimdir?

İlgili Postlar

Selen Işık Kimdir?

“Pucca” lakabıyla tanınan yazar Selen Işık kimdir? Selen Işık kaç yaşında? Selen Işık kitapları neler? Selen Işık aslen nereli? Selen Işık hangi burç? Selen Işık hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Selen Işık Kaç Yaşında? Selen Işık Aslen Nereli? Selen Işık Hangi Burç?

Selen Işık 3 Haziran 1987 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Selen Işık, İkizler burcudur.

Selen Işık Kimdir?

Selen Işık üniversiteye kadar eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra Ankara’da “Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü”nü kazanan Selen Işık, eğitimi için Ankara’ya gitmiş ve okulundan başarıyla mevzun olduktan sonra “Gazetecilik” okumaya karar vererek kariyer hedeflerini bu doğrultuda yapmıştır.

Yazılarını yayınlamak ve eski sevgilisini rezil etmek için açtığı Twitter ve blog sayfası kısa süre içerisinde geniş bir okur kitlesine ulaşmıştır. Ardından hikayesini kitap haline getirmeye karar veren Selen Işık, 2010 senesinde “Küçük Aptalın Büyük Dünyası” isimli kitabını yayınlamıştır. Büyük ilgi gören kitap çok satanlar listesine girmeyi başarmıştır. Arından ikinci kitabı olan “Ve Geri Kalan Her Şey” kitabını yayınlayan Selen Işık, ilk kitapta gösterdiği başarıyı ikinci kitabında da sergilemiştir.

2013 senesinde yazmış olduğu “Ay Hadi İnşallah” kitabının öyküsü okur tarafından çok beğenilmiş ve 2014 senesinde beyaz perdeye uyarlanarak izleyicisiyle buluşmuştur. 2015 senesinde Osman Karagöz ile dünya evine giren Selen Işık 2017 senesinde anne olmuştur. Selen Işık blog yazmaya hala devam etmektedir.

Selen Işık Kitapları

  • 2017 – Allah Beni Böyle Yaratmış
  • 2015 – O Adam Buraya Gelecek
  • 2013 – Ve Geri Kalan Her Şey
  • 2013 – Ay Hadi İnşallah
  • 2010 – Şimdi Biz Neyiz?
  • 2010 – Küçük Aptalın Büyük Dünyası
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler