Ana SayfaKimdirTutya Yılmaz Kimdir?

İlgili Postlar

Tutya Yılmaz Kimdir?

Ünlü jimnastikçi Tutya Yılmaz kimdir? Tutya Yılmaz kaç yaşında? Tutya Yılmaz aslen nereli? Tutya Yılmaz hangi burç? Tutya Yılmaz hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Tutya Yılmaz Kaç Yaşında? Tutya Yılmaz Aslen Nereli? Tutya Yılmaz Hangi Burç?

Tutya Yılmaz 4 Haziran 1999 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmişti. Aslen İstanbul’lu olan Tutya Yılmaz, İkizler burcudur.

Tutya Yılmaz Kimdir?

Tutya Yılmaz eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Jimnastik serüvenine 2003 senesinde dört yaşındayken başlayan Tutya Yılmaz,  2004 senesinde İstanbul Jimnastik Kulübü’ne girerek kendisinden beş yaş daha büyük jimnastikçiler ile eğitim almaya başlamıştır. 2005 senesinde yarışmaya katılsa da yaşından dolayı elenen Tutya Yılmaz, arından Bulgaristan’da bir jimnastik kampına gitmiş ve döndüğünde minikler kategorisinde düzenlenen jimnastik yarışmalarına katılmıştır.

2007 senesinde lisanlı olarak jimnastikçi olan Tutya Yılmaz, o sene yarışmaya katılmış ve Türkiye Şampiyonu olmuştur. Sürekli yurt dışı kamplarına katılarak kendini alanında daha da geliştiren Tutya Yılmaz, 2010 senesinde de sezonu Türkiye Şampiyonu olarak tamamlamıştır.

2016 Rio Olimpiyatları’na katılan Tutya Yılmaz, finali son anda kaçırsa da, genç yaşına rağmen gösterdiği başarı dünya çapında bir yankı uyandırmıştır. Denge barında sergilediği performanslarla izleyicilerden tarafından ayakta alkışlanan Tutya Yılmaz, yeni olimpiyatlar için hazırlanmaya devam etmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler