Ana SayfaKimdirHakan Albayrak Kimdir?

İlgili Postlar

Hakan Albayrak Kimdir?

Gazeteci Hakan Albayrak kimdir? Hakan Albayrak kaç yaşında? Hakan Albayrak kitapları neler? Hakan Albayrak aslen nereli? Hakan Albayrak hangi burç? Hakan Albayrak hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi, sizin için bu yazımızda yazdık.

Hakan Albayrak Kaç Yaşında? Hakan Albayrak Aslen Nereli? Hakan Albayrak Hangi Burç?

Hakan Albayrak 4 Haziran 1968 senesinde Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Almanya’lı olan Hakan Albayrak İkiler burcudur.

Hakan Albayrak Kimdir?

Hakan Albayrak orta okula kadar eğitim hayatına Almanya’da devam etmiştir. Ortaokul yıllarda Hakan Albayrak ailesiyle birlikte İstanbul’a taşımıştır. Gaztecilik bölümü okuyan Hakan Albayrak, üniversite yıllarından itibaren bir çok gazete ve dergide makaleler yayınlamaya başlamıştır. 1983 senesinde ise Nihat Genç ile birlikte “Çete” dergisini çıkarmıştır.

Ardından İhlas Haber bünyesine katılarak Gazze ve Kudüs’te yaşanan olayları yazmak için giden Hakan Albayrak, 1994 senesinde  Bosna-Hersek’te İHH Saraybosna temsilcisi olmuş ve Gökhan Özcan ile birlikte “Gerçek Hayat” dergisini kurmuştur.

2000 senesinde Mili Gazete’de yayınlanan bir makalesi nedeniyle, Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun’a muhalefet nedeniyle 2003 senesinde 15 ay hapis cezası almış ve 6 ay sonra cezai mülkiyetinin sonlandırılmasına karar verilmiştir.

2012 senesinin sonlarında doğru ise Adem Özköse, Saim Tut ve Eyüp Gökhan Özekin ile birlikte bir manifesto yayınlayarak “Sancaktar” dergisini kurmuştur. Ses getiren dergi, televizyona taşınmış ve Hakan Albayrak Gökhan Öztekin ile birlikte “Sky360” kanalında “Sancaktar” programını sunmuştur. Ancak dergi 2014 senesinde kapanmıştır.

“Sancaktar” dergisinin kapanmasından sonra Hakan Albayrak, 2015 senesinde “Diriliş Postası” adını verdiği gazetenin ana merkezini kurmuştur. 50 kuruştan satışa sunulan gazete, ele aldığı konular ile gündeme damgasını vurmuştur. Arından Hakan Albayrak genel yayın editörlüğünü yaptığı “Diriliş Postası”ndan 28 Kadım 2015 tarihinde ayrılmış ve 2016 senesinde “Mülkiyet Gazetesi”ni kurmuştur.

Hakan Albayrak Kitapları

  • 2013 – Ülkemizi Geri Alıyoruz
  • 2013 – Yezid Siasi
  • 2013 –  Böyle Cihad Olmaz! El Kaide Ve Türevlerine Reddiye
  • 2011 – Meleklerle Omuz Omuza
  • 2000 – Ebuzer: Derviş Devrimcilerin Kuru Ekmeği Yolumuzu Aydınlatıyor
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler