Ana SayfaDedikoduOğuzhan Koç ve Demet Özdemir'den Yeni Aşk Pozu

İlgili Postlar

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’den Yeni Aşk Pozu

Bir süre önce birlikte oldukları öğrenilen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Sevgililer Günü’nü kutladı. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’den yeni aşk pozu geldi. Çiftin fotoğrafı binlerce beğeni aldı. İşte ünlü çiftin yeni paylaşımı.

Demet Özdemir’den Aynı Ev Açıklaması

Bir süredir birlikte olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin aynı evde yaşamaya başladıkları iddia ediliyordu ki açıklama Özdemir’den geldi. Özdemir, “Aynı evde yaşamak gibi bir durum yok. Bunu da sizin aracılığınızla duyurmuş olayım.” dedi.Yaptığı açıklamada beslenme düzenine ve kilo kontrolüne yönelik de konuşan Özdemir, şunları söyledi: “Her şey, hamburger, patates. Arkadaşlarım çok iyi bilir. Bugün çok güzel börekler yedik hatta. Nasıl oluyor biliyor musunuz? Biraz stres, birazcık yoğun çalışma temposu. Tabii ki bu şekilde. Spor yapmaya çok vaktim yok.” dedi.

Oğuzhan Koç: Açıklama yaptım, başka ne söylesem boş

Oğuzhan Koç’tan Açıklamalar

Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Oğuzhan Koç muhabirlerin Demet Özdemir ile ilişkisi hakkındaki sorunlarını “Hâlâ da çok yeni, bir-iki ay oldu. İnsanların buna çok şaşırmalarını anlamıyorum. Biriyle bir şeyler yaşamak için önce vakit geçirmen gerekmiyor mu? Biz de bu süreci yaşadık. Bir ilişkiye dönüşmeye başladığında da saklanmadık.” sözleriyle yanıtlamıştı. “İkinizde bekârsınız. Neden bu kadar büyük olay oldu sence?” sorusuna ise, “Evet. Biz kimseden kaçmıyoruz ama mümkünse ilişkimizi de kameraların gözüne sokmamaya çalışıyoruz.” diyen Oğuzhan Koç, Demet’e henüz şarkı yazmadığını da belirtti.

Demet Özdemir Kimdir?

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’den Yeni Aşk Pozu

Oğuzhan Koç, Sevgililer Günü’nü sevgilisi Demet Özdemir ile birlikte çektirdiği fotoğrafın altına kalp emojisi koyarak kutladı. Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’le paylaştığı yeni fotoğraf çiftin sevenleri tarafından binlerce beğeni aldı.

Oğuzhan Koç Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler