Ana SayfaÜnlülerOğuzhan Koç: Açıklama yaptım, başka ne söylesem boş

İlgili Postlar

Oğuzhan Koç: Açıklama yaptım, başka ne söylesem boş

Şarkıcı Oğuzhan Koç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oyuncu Demet Özdemir ile birlikte aşk yaşadığını itiraf etmişti. Önceki akşam Arnavutköy’de görüntülenen Koç, “Instagram’da bir açıklama yaptım. Başka ne söylesem boş. Çok şükür her şey yolunda” dediŞarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir’in hakkındaki aşk dedikoduları doğru çıkmıştı.

Ünlü şarkıcı, “Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şu an Demet ile güzel bir sürecin arifesindeyiz. Herkese iyi geceler dilerim” sözleriyle aşkını itiraf etti. Koç, önceki akşam Arnavutköy’de görüntülendi.

Aşkını duyurduktan sonra ilk kez objektiflere takılan şarkıcı, gazetecilerin Demet Özdemir ile ilgili sorularına, “Instagram’da bir açıklama yaptım. Ondan başka ne söylesem boş. Çok şükür her şey yolunda” ifadelerini kullandı. Oğuzhan Koç, yaklaşık dört yıllık birliktelik yaşadığı oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile yollarını ayırmasının ardından, “Aşka küsmedim, aşka küsülür mü hiç? Hayat devam ediyor” açıklamasını yapmıştı.

Özdemir, 2017’de Oğuzhan Koç’un programına katılmıştı. Ünlü oyuncu, Oğuzhan Koç’u 4 Eylül 2019’da verdiği konsere de yalnız bırakmamıştı. Konsere o dönem Koç’un sevgilisi Yağmur Tanrısevsin de katılmıştı. Konserden 3 ay sonra ikili ayrılık kararı aldı. Yağmur Tanrısevsin ile Ekim 2019’da ayrılan Koç’un, bir ay sonra Emirgan’da Demet Özdemir ile görüntülenmesi ihanet iddialarını da beraberinde getirdi. Aynı mekandan çıkan ikiliden Demet Özdemir, kısa bir süre sonra yolda taksiden inip, Koç’un aracına binmişti. İkili, beraber şarkıcının Beykoz’daki evine giriş yapmıştı.

Bu gelişmeler üzerine Yağmur Tanrısevsin, sıkı dostu olan Demet Özdemir’i sosyal medyada takipten çıkmıştı. Demet Özdemir, rol arkadaşı Can Yaman ile ilişkisini noktaladıktan sonra adı, Kerem Bürsin, Kaan Yıldırım ve Murat Boz gibi birçok isimle aşk dedikodusuna karışmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler