Ana SayfaDedikoduSinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu İle Yeni Fotoğraf Paylaştı

İlgili Postlar

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu İle Yeni Fotoğraf Paylaştı

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu ile yeni fotoğraf paylaştı. Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla pozlarını paylaştı. Kobal, Sevgililer Günü’nü bugüne kadar hiç ortaya çıkmamış fotoğraflarını paylaşarak kutladı.

Sinem Kobal Tülin Bulur Tavsiyelerini Dinliyor

Hamileliği döneminde işin uzmanlarından birçok tavsiye alan Sinem Kobal, doğumdan sonra da “Eğitim şart” dedi. Tülin Bulur’un dediklerine harfi harfiyen uyum sağlayan Sinem Kobal, Lalin’i de sağlıklı bir şekilde büyütmeye çalışıyor. Tülin Bulur “daha çok sütün” en önemli sırrının bol bol bebeği emzirmek olduğunu belirtiyor. Ebe Tülin Bulur, emzirme sebebiyle yara olan göğüs uçlarına da ayva çekirdeği gibi doğal olan ürünler öneriyor.

Sinem Kobal’ın Paylaşımına Beğeni Yağdı

Kenan İmirzalıoğu’lundan Eşine Destek

2016 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal’ın kız bebekleri Lalin dünyaya geldi. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal hastane çıkışında duygularını dile getirdiler. Doğuma girdiğini söyleyen İmirzalıoğlu, “Her anında Sinem’in yanındaydım.” ifadelerini kullandı.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu İle Yeni Fotoğraf Paylaştı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında olan Sinem Kobal Instagram’ı salladı. Kenan İmirzalıoğlu’yla evli olan Sinem Kobal Sevgililer Günü’nü en eğlenceli anlarını paylaşarak kutladı. Kobal kocasıyla düğünden halay çektikleri ve bir tatildeki anlarını paylaşarak olay oldu. Kobal, eşiyle fotoğraflarına, “Yaşam için sevgilim” diye yazdı. Sinem Kobal’ın eşiyle birlikte paylaştığı fotoğraflar binlerce beğeni aldı.

Sinem Kobal Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler