Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'nın Sevgilisiyle Olan Pozu Gündem Oldu!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Sevgilisiyle Olan Pozu Gündem Oldu!

Sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında olan Şeyma Subaşı zaman zaman paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Sosyal medya hesabında yine çok konuşulacak pozlar paylaştı. Ünlü fenomen Şeyma Subaşı geçtiğimiz günler de çıplak pozuyla olay oldu! Tepkileri üzerine çeken Şeyma Subaşı sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Şeyma Subaşı’nın Sevgilisiyle Olan Pozu Gündem Oldu!

Şeyma Subaşı Kimdir?

Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile aşk dolu pozlarını yayınlamaya devam ediyor. Subaşı’nın son paylaşımları da sosyal medyada gündem oldu.

Çift Dikkatleri Üzerine Çekiyor!

Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile aşk dolu pozlarını yayınlamaya devam ediyor. Subaşı’nın son paylaşımları da sosyal medyada gündem oldu. Şeyma Subaşı, İtalyan Dj Guido Senia’dan sürpriz şekilde ayrıldıktan sonra şimdi de Mısırlı Mohammed Alsaloussi birlikteliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Şeyma Subaşı'nın Sevgilisiyle Olan Pozu Gündem Oldu!

Sevgilisiyle yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekleyen 30 yaşındaki fenomen, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yayınladığı kareye, “He is home” (evde) notunu düştü. Subaşı, üç milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı dudak dudağa paylaşımına ise kalp emojisiyle birlikte “Hepsi senin” notunu düştü.

Şeyma Subaşı, Lüks Teknede Bikinili Pozlar Verdi!

Sevgilisiyle Olan Pozu Gündem Oldu!

Şeyma Subaşı, sevgilisiyle yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. 30 yaşındaki fenomen, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde özel fotoğraf yayınladı. Subaşı, “Beni sadece bugün değil, her gün dünyanın en şanslı kızı gibi özel hissettiren adam. Hayatımda olduğun için teşekkürler. Tamamen seninim” notunu düştü. Fenomen, sevgilisinin kucağında bir poz daha paylaştı. Mısırlı iş isanının eli kalçasında olan Subaşı, kalça kısmını emojiyle sansürlemesi dikkat çekti.

Şeyma Subaşı'nın Sevgilisiyle Olan Pozu Gündem Oldu!

Mohammed Alsaloussi ile büyük aşk yaşayan Şeyma Subaşı, bornozlu şekilde sevgilisine sarılırken verdiği pozu paylaştı. Şeyma Subaşı “Tamamen seninim” notuyla yayınlamış, takipçilerinden 60 binin üzerinde beğeni ve yüzlerce yorum almıştı.

Şeyma Subaşı Çıplak Pozuyla Olay Oldu!

Sosyal medyada gününün neredeyse her anını paylaşan Şeyma Subaşı, bu kez üstsüz fotoğrafını paylaştı. Karayipler’de tatil yapan Şeyma Subaşı, bu fotoğrafının altına herhangi bir açıklama yazmadı. Ama takipçileri yorum bombardımanına tuttu. Şeyma’nın yarı çıplak fotoğrafı 100 bine yakın beğeni aldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı üstsüz fotoğrafını paylaşmasını doğru bulmadı.

Şeyma Subaşı'dan Üstsüz Paylaşım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler