Ana SayfaÜnlülerHande Erçel'den Milyonluk Anlaşma!

İlgili Postlar

Hande Erçel’den Milyonluk Anlaşma!

Hande Erçel’den Milyonluk Anlaşma! Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin sık sık aralarında çıkan aşk dedikoduları ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde ise ikilinin kavga ettiği ve bu yüzden sete ara verildiği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Hande Erçel, Kerem Bürsin İle Aşk İddialarına Karşı Beklenen Cevabı Verdi..

Sen Çal Kapımı’nın Eda’sı rol aldığı dizi ve reklamların ardından elde ettiği kazancı evine yatırdı. Cam villa için 10 milyon TL’yi gözden çıkaran Hande Erçel, dekorasyon şirketiyle gizlilik anlaşması imzaladı. Anlaştığı şirketin eviyle ilgili reklam yapması halinde tazminat alacak. Hande Erçel’den Milyonluk Anlaşma!

Kerem Bürsin kimdir?

Hande Erçel’in Yeni Evi!

Sen Çal Kapımı’nın Eda’sı rol aldığı dizi ve reklamların ardından elde ettiği kazancı evine yatırdı. Cam villa için 10 milyon TL’yi gözden çıkaran Hande Erçel, dekorasyon şirketiyle gizlilik anlaşması imzaladı. Anlaştığı şirketin eviyle ilgili reklam yapması halinde tazminat alacak.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığı dönemde sevgilisinin evinde kalan Hande Erçel, ayrılık kararı almasının ardından Çubuklu Vadi Evleri’ne taşındı. Ünlü oyuncu taşındığı evden vazgeçerek yeni bir ev bakmaya başladı. Uzun araştırmaları sonucunda istediği evi bulan Hande Erçel, 10 milyon TL değerinde iki katlı cam bir villa satın aldı. Yeni evinden paylaşımlar da yapan Hande Erçel, dekorasyon için bir şirketle anlaştı.

Hande Erçel'den Milyonluk Anlaşma!

Yeni evini baştan aşağı dekore ettiren Hande Erçel, mimarlık şirketi ile çok ciddi bir gizlilik sözleşmesi imzaladı. Bu sözleşme uyarınca mimarlık şirketi, ünlü oyuncunun evinin yerini ya da dekorunu hiçbir şekilde bir yerde paylaşamayacak veya referans olarak gösteremeyecek. 1 milyon TL’ye yenilettiği evinin ifşa olmasını istemeyen Hande Erçel’in, bunun için de sözleşmeye ciddi bir tazminat maddesi koydurduğu iddia edildi. Şirket herhangi bir paylaşım yapması durumunda Hande Erçel’e tazminat olarak dekorasyon için verdiği parayı geri ödeyecek.

Murat Dalkılıç
Murat Dalkılıç

Hande Erçel kimdir?

Kerem Bürsin “Hande Beni Çok Şaşırttı”

Kerem Bürsin geçtiğimiz aylarda Ezgi Mola’nın Youtube’da yayınlanan programına konuk olmuş. Ezgi Mola’nın kendisine “Hande Erçel ile gerçekten aşk yaşadığınız doğru mu?” sorusuna

“Yok, ikimiz de işimizi yapıyoruz. Hande’yle daha önce birbirimizi tanımıyorduk. Tanımadığın, bu kadar popüler oyuncularla çalışmaya başlarken ‘Neyle karşılacağım’ diye düşünüyorsun. Ama Hande beni çok şaşırttı. Sette acayip bir enerjisi var. Çok güzel bir uyum yakaladık. İşe çok önem veriyor. Ekibimiz de olağanüstü, 100 küsur kişilik bir eğlence alanında gibiyiz” şeklinde yanıt vermişti.

Kerem Bursin
Kerem Bursin

Hande Erçel ile Kerem Bürsin Kavga mı Etti? Gerçek Ortaya Çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler