Ana SayfaÜnlülerHande Erçel, Kerem Bürsin İle Aşk İddialarına Karşı Beklenen Cevabı Verdi..

İlgili Postlar

Hande Erçel, Kerem Bürsin İle Aşk İddialarına Karşı Beklenen Cevabı Verdi..

Sen Çal Kapımı adlı dizide Başrol arkadaşı yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile aşk yaşadıkları iddia edilen oyuncu Hande Erçel, bu iddialara son noktayı koydu. Dizi setine giderken ayaküstü magazin gazetecileriyle sohbet eden güzel oyuncu neler neler söyledi? Detayları Haberimizde..

Kerem Bürsin ‘den Hande Erçel’e Övgüler

Hande Erçel, Kerem Bürsin İle Aşk İddialarına Karşı Beklenen Cevabı Verdi..

Uzun bir dönemdir popçu Murat Dalkılıç ile birlikte olan oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda birlikteliklerini sonlandırmışlardı. Şu sıralar FOX Tv televizyonlrında sevilerek izlenen Sen Çal Kapımı isimli dizide oyuncu Kerem Bürsin ile başrol paylaşan Hande Erçel’in yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları öne sürülmüştü. Yakşıklı oyuncu Kerem Bürsin ile sevgili oldukları konuşulan Hande Erçel, bugün aşk iddialarına son noktayı koyuverdi.

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel: “Biz Kerem’le ……”

Geçtiğimiz gün çekime gitmek için arabasına binmeye çalışırken Uçankuş objektiflerine yakalanan güzel oyuncu Hande Erçel, hakkındaki çıkan dedikoduları için “Sete geç kaldım. Biz Kerem’le sadece işimizi yapıyoruz” ifadelerini kullandı..

Kerem Bürsin kimdir?

Hande Erçel: “Güzel Şeyler Söylemiş”

Başarılı oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz hafta meslektaşı Ezgi Mola ‘nın YouTube kanalındaki programına konuk olarak katılmış ve rol arkadaşı Hande Erçel için “Müthiş bir insan. Set ortamında seni motive ediyor, ekibi motive ediyor ve hiç söylenmiyor. Benden çok daha fazla çalışıyor ve herkesle çok tatlı, çok iyi. O konuda kendimi çok şanslı hissediyorum. Hande sıfır egolu bir insan ve dürüst olacağım ben onu hiç böyle beklemiyordum. Hande’nin adını duyduğumda tamam bakalım neyle karşılaşacağız dedim ama ben şok oldum” şeklinde ifadeler ile övgüler yağdırmıştı. Kerem Bürsin’in bu ifadelerinin hatırlatılması sonrasında konuşan Hande Erçel, “Ezgi’nin kanalında çok güzel şeyler söylemiş. Teşekkür ederim ona” dedi..

Hande Erçel’in Eski Sevgilileri

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler