Ana SayfaÜnlülerSimge Sağın'ın Bikinili Hali Büyüledi..

İlgili Postlar

Simge Sağın’ın Bikinili Hali Büyüledi..

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, sosyal medya sayfasından havuz başında çekildiği bikinisiyle çekilmiş pozlarını takipçileri için paylaştı. Güzel şarkıcı, “Hissettiğim yerdeyim” mesajıyla yayınladığı paylaşım takipçilerini adeta mest etti.. İşte Detaylar..

Simge Şampiyonlar Ligi’nde!!!

Simge Sağın’ın Bikinili Hali Büyüledi..

Şimdilerde yaz tatilini Çeşme Alaçatı’da tatilinin tadına vararak geçiren güzel şarkıcı Simge Sağın, sosyal medya sayfasından yayınaldığı  paylaşımlarla da sahnesinde olduğu gibi isminden söz ettirmekte oldukça başarılı olduğu görünüyor.

Simge Sağın: “Yine Yeniden Evimde”

Şahsi Instagram sayfasında 1.3 milyon civarı takipçi sahibi olan Simge Sağın, havuz başında keyif yaparken bikinisiyle çekilen pozlarını takipçileri için paylaştı. Güzel şarkıcı; “Kendimi yine yeniden evimde hissettiğim yerdeyim” mesajıyla yayınladığı o paylaşıma 64 binden fazla beğeni yağdı.

Takipçileri Pozlara Bayıldı Yorumları Yağdırdı…

39 yaşındaki şarkıcının paylaşımı hayranlarından övgü dolu yorumlar alırken, “Fıstık gibisin”, “Ortalığı yaktın”,”Çok güzelsin”, “Ve Tanrı kadını yarattı”, “Çok güzelsin” ve “Fıstık gibisin” gibi benzer pek çok yorumlar aldı.

Simge Sağın kimdir?

İşte Simge Sağın’ın Büyüleyen O Bikinili Pozları;

Simge Sağın'ın Büyüleyen O Bikinili Pozları
Simge Sağın’ın Büyüleyen O Bikinili Pozları
Simge Sağın'ın Büyüleyen O Bikinili Pozları
Simge Sağın’ın Büyüleyen O Bikinili Pozları

Simge “Çocuğu Var” İddialarına Son Noktayı Koydu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler