Ana SayfaÜnlülerŞişli'de Ünlü Dizi Oyuncusuna 500 Bin Liralık Gasp Şoku..

İlgili Postlar

Şişli’de Ünlü Dizi Oyuncusuna 500 Bin Liralık Gasp Şoku..

Şisli’de bankadan işi bitince çıkan dizi oyuncusu Günnur Adıgüzel, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce fiziksel şiddet uygulandıktan sonra 500 bin lirası gasp edildi. Güvenlik birimi şüpheliyi kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Detaylar Haberimizde..

Şişli’de Ünlü Dizi Oyuncusuna 500 Bin Liralık Gasp Şoku.

Şişli’ye bağlı Ortaklar Caddesi’nde banka şubesinden çektiği 500 bin lira ile aracının yolunu tutan dizi oyuncusu Günnur Adıgüzel, talihsiz bir şekilde gaspçıların hedefi haline geldi. Şişli’nin ara sokağında Günnur Adıgüzel’i yumruklayarak darp eden gaspçı, içerisinde yarım milyon olan çantayı ele geçirip kayıplara karıştı.

Talihsiz olay, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi, Ruhi Sarıalp sokak’ta öğleye doğru meydana geldi. Oluşan iddialara göre özel bir prodüksüyon şirketinde görevli ve aynı zamanda dizi oyunculuğu da yapan ve pek çok dizide oynayan Günnur Adıgüzel, bankadan çantasında 500 bin lira çıktıktan sonra Ortaklar Caddesi’nde olan çalıştığı prodiksiyon şirketine geldi. Buradan aracının anahtarını alan Günnur Adıgüzel, Ruhi Sarıalp Sokak’ta park halinde olan aracına doğru içinde para dolu çantasıyla yürümeye başcladı.

Olay Yerinden Yaya Olarak Kaçtı..

Oyuncunun arabasına bindiği o anda kimliği tespit edilemeyen gaspçı bir kişi, oyuncuyu aracının içinde darp etti. Ardından ise otomobilde olan ortalama 500 bin Lira’yı alan şahıs olay yerinden yaya olarak kayıplara karıştı..

Günnur Adıgüzel gasp
Günnur Adıgüzel gasp

Polise İki Defa İfade Verdi..

Yaşadığı talihsiz şoku geçirdikten sonra Günnur Adıgüzel, olayı polise bildirdi ve kendi imkanlarıyla hastaneye ulaştı. Polisler Günnur Adıgüzel’in ulaştığı hastaneye giderek onun ilk ifadesi ışığında şahsın  eşkalini belirlemeye uğraştı.

Gasp yerine ulaşan polis ekipleri olay yerinde incelemeler yaptıktan ve ara sokaklarda güvenlik kameralarını araştırdıktan sonra tedavisi tamamlanan Günnur Adıgüzel, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne götürüdü. Polise olayla alakalı tekrar ifade veren genç mağdur oyuncu daha sonra amirlikten ayrıldı.

 

Günnur Adıgüzel gasp
Günnur Adıgüzel gasp

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler