Ana SayfaDedikoduHande Erçel'in Eski Sevgilileri

İlgili Postlar

Hande Erçel’in Eski Sevgilileri

Son dönemde oyunculuk kariyerinden çok aşk hayatıyla gündemde olan Hande Erçel’in, Murat Dalkılıç’la ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. Geçmişte pek çok ünlü isimle aşk yaşayan Hande Erçel’in aşk hayatını sizler için mercek altına aldık. İşte Hande Erçel’in eski sevgilileri;

Tolga Sarıtaş

Tolga Sarıtaş
Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel

Güneş’in Kızları dizisinde rol alan Hande Erçel’in o dönemler rol arkadaşı Tolga Sarıtaş’la aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Tolga Sarıtaş Kimdir?

Burak Serdar Şanal

Burak Serdar Şanal
Burak Serdar Şanal ve Hande Erçel

Ünlü oyuncu bir dönem Burak Serdar Şanal’la aşk yaşamış ancak ikilinin ilişkileri kısa sürmüştü.

Burak Serdar Şanal Kimdir?

Ekin Mert Daymaz

Ekin Mert Daymaz
Ekin Mert Daymaz ve Hande Erçel
Kariyerinin ilk dönemlerinde meslektaşı Ekin Mert Dayanmaz‘la bir birlikteliğe yelken açan Hande Erçel’in ilişkisi iki yıl sürmüştü.

Mehmet Dinçerler

Meslektaşı Ekin Mert Daymaz’la 2 yıllık ilişkisini bitiren güzel oyuncu, daha sonra gönlünü eski aşkının yakın dostu Mehmet Dinçerler’e kaptırmıştı. Tepkilerden çekindiği için ünlü iş adamıyla görüntü vermeyen Erçel’in bu ilişkisi oldukça kısa sürmüştü.

Murat Dalkılıç

Murat Dalkılıç
Murat Dalkılıç ve Hande Erçel

Mehmet Dinçer’le olan ayrılığından sonra aşka kapılarını kapatmayan Hande Erçel, 2017 senesinde iki senelik eşinden boşanan ünlü popçu Murat Dalkılıç‘la bir aşka yelken açtı. 10 ay sonra ayrılan çift birkaç hafta sonra barışmıştı. Evlilik haberi beklenen çiftten geçtiğimiz haftalarda ayrılık haberi geldi.

Murat Dalkılıç Kimdir?

Kerem Bursin

Kerem Bursin
Kerem Bursin ve Hande Erçel

Murat Dalkılıç’tan ayrılan Hande Erçel’in “Sen Çal Kapımı” dizisindeki başrol arkadaşı Kerem Bursin‘le aşk yaşadığı düşünülüyor. Samimi tavırlarıyla iddiaları destekleyen ikili geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla birlikte tatile çıktı. Sosyal medya hesaplarında birbirleriyle birlikte fotoğraflar paylaşan ikilinin fotoğraflarını milyonlarca kişi beğendi.

Kerem Bursin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler