Ana SayfaDedikoduHande Erçel Gönlünü Kerem Bursin'de Avuttu

İlgili Postlar

Hande Erçel Gönlünü Kerem Bursin’de Avuttu

Hande Erçel gönlünü Kerem Bursin’de avuttu. Bir süre önce iki buçuk senelik ilişkisini sonlandıran Hande Erçel’in yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor. Murat Dalkılıç’la ayrıldıktan sonra gönlünü rol arkadaşına kaptırdığı iddia edilen ünlü oyuncu ise şimdilik iddialar karşısında herhangi bir açıklama yapmıyor. İkilinin paylaşımları ise iddiaların gerçeklik payı olabileceğini düşündürüyor.

“Dostça Ayrıldık”

Murat Dalkılıç’tan ayrıldıktan sonra açıklama yapan Hande Erçel“Bugün çıkan haberlerden sonra gündemi daha fazla meşgul etmemek adına konuya açıklık getirerek, Murat’la ilişkimizi dostça noktalandırdığımızı paylaşmak durumunda hissediyorum. Murat hayatımın en zorlu günleri olarak hatırlayacağım zamanlarımda sadece sevgili değil, bana dost olmuş, yol arkadaşlığı yapmış kıymetli biridir.Bu yüzden de ayrılık iki insanın ilişkisinin bitirmiş olsa da yine belirtmek isterim ki dost kalmak tek istediğimizdir ve uzun yılların getirisi olarak yakın çevremiz hala aynıdır. Bu süreçte aldığımız karara saygı duymanızı ve haberlerinizi yaparken bu hassasiyeti ve anlayışı gözetmenizi rica ederim.” demişti.

Hande Erçel İle Kerem Bursin’in Kafa Karıştıran O Sahnesi! 

Öpüşme Görüntüleri Set Çalışanını İşinden Etti

Sen Çal Kapımı’daki senaryo gereği o samimi görüntülerle gündeme gelen Kerem Bursin ve Hande Erçel‘in setten çekim videosunu da aynı dizinin teknik ekibindeki bir çalışanın sosyal medyada üzerinden yayınladı. Ünlü ikilinin o öpüşme sahneleri sosyal medyada büyük ses getirirken  yapım şirketi ise hemen harekete geçti. Yapım şirketi, internete yükleyen teknik ekindeki kişiyi işten çıkardı.

Hande Erçel Kimdir?

Hande Erçel Gönlünü Kerem Bursin’de Avuttu

Bir süredir ilişki iddialarıyla gündeme gelen Kerem Bursin ve Hande Erçel aşk iddiaları hakkındaki sessiz tutumlarını korumaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün oyuncu arkadaşlarıyla birlikte tatile giden ikili sosyal medya hesaplarından samimi fotoğraflar paylaştı. Daha önce Kerem Bursin’in rol arkadaşıyla sahne dışı özel bir post paylaşmamış olması da iddiaların güçlenmesine neden oldu. İkilinin fotoğrafına kısa süre içerisinde 1.5 milyondan fazla beğeni ve binlerce yorum yapıldı.

Kerem Bursin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler