Ana SayfaÜnlülerHande Erçel ile Kerem Bürsin Kavga mı Etti? Gerçek Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Hande Erçel ile Kerem Bürsin Kavga mı Etti? Gerçek Ortaya Çıktı!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin Kavga mı Etti? Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin sık sık aralarında çıkan aşk dedikoduları ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde ise ikilinin kavga ettiği ve bu yüzden sete ara verildiği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Gerçek ortaya çıktı. Detaylar haberimizin devamında…

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Kavga mı Etti?

Geçtiğimiz günlerde ise ikilinin kavga ettiği ve bu yüzden sete ara verildiği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in kavga ettiği bu yüzden sete ara verildiği söylenmişti.

Sete ara verilmesinin asıl nedeninin ikilinin kavga etmesi olmadığı ortaya çıktı. Setin tatil olmasının iki nedeni vardı. Bürsin, Kanada’dan gelen ailesi ile vakit geçirmek için izin istedi. Hatta anne-babasını Hande Erçel ile havalimanında karşıladılar.

Hande Erçel Boyun Spazmı Geçirdi

İkinci nedeni ise Erçel’in geçirdiği boyun spazmı. Şu sıralar gözlerden uzak bir yerde ev yaptıran oyuncu, geçtiğimiz günlerde iddiaya göre; ustalarla tartıştı. Sebebi ise hiçbir şeyin istediği gibi olmaması.

Üstüne set yorgunluğu da eklenince strese giren Hande Erçel’in boyun bölgesinde kasılmalar oldu. İyileşene kadar çekimlere ara verildi.

Hande Erçel, Kerem Bürsin İle Aşk İddialarına Karşı Beklenen Cevabı Verdi..

Kerem Bürsin “Hande Beni Çok Şaşırttı”

Kerem Bürsin geçtiğimiz aylarda Ezgi Mola’nın Youtube’da yayınlanan programına konuk olmuş ve Mola’nın kendisine “Hande Erçel ile gerçekten aşk yaşadığınız doğru mu?” sorusuna

“Yok, ikimiz de işimizi yapıyoruz. Hande’yle daha önce birbirimizi tanımıyorduk. Tanımadığın, bu kadar popüler oyuncularla çalışmaya başlarken ‘Neyle karşılacağım’ diye düşünüyorsun. Ama Hande beni çok şaşırttı. Sette acayip bir enerjisi var. Çok güzel bir uyum yakaladık. İşe çok önem veriyor. Ekibimiz de olağanüstü, 100 küsur kişilik bir eğlence alanında gibiyiz” şeklinde yanıt vermişti.

Kerem Bürsin kimdir?

Hande Erçel kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler