Ana SayfaÜnlülerBerfu Yenenler "Heyecandan Yerimde Duramıyorum"

İlgili Postlar

Berfu Yenenler “Heyecandan Yerimde Duramıyorum”

Eser Yenenler ile 2019 yılında hayatını birleştiren Berfu Yenenler ikinci kez anne olma heyecanını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Yenenler 32. haftaya girdiğini sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu. Detaylar haberimizin devamında…

Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Berfu Yenenler ikinci kez anne olma heyecanını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Yenenler 32. haftaya girdiğini sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu.

berfu-yenenler

Karnı burnunda yeni pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Berfu Yenenler, gönderisine, şu notu düştü:

Göbüş güncellemesi… 32. haftaya girmiş bulunuyoruz. Bu kadar hızlı geçtiğine inanamıyorum. Sonlara geldikçe de heyecandan, meraktan yerimde duramıyorum resmen. Mete Emmi Bey; sağlıkla gelir misiniz efendim? Buralarda sizi bekliyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Berfu Yenenler’i bir takipçinin “Ne kadar meraklısınız karın göstermeye, ayıp valla” yorumu sinirlendirmişti. Yenenler gelen bu yoruma;

“Vücudumun bir parçasının gözükmesi neden ayıp olsun? O parçanın içinde çocuğumu taşıyorsam neden vücudumla gurur duymayayım, neden göstermeyeyim, neden sevmeyeyim? Bunlar nasıl akıllar, nasıl fikirler arkadaşlar ya? Canım karnım, canım vücudum… Bunları yaşayabildiğim için çok teşekkür ederim, çok şükür…” şeklinde cevap vermişti.

Çok Mutlu Hissediyorum

2019 yılında Eser Yenenler ile hayatını birleştiren Yenenler ilk çocuğu Kuzey’i geçtiğimi Ekim ayında kucağına almıştı. Yenenler ikinci çocuk haberini eşi Eser Yenenler ve oğlu Kuzey ile olan fotoğrafını, ‘’Evet artık güzel haberi size de verme vaktimiz geldi! Kuzey’e kardeş geliyor” ifadelerini kullanarak paylaşmıştı.

Yenenler 2. çocuklarının cinsiyetini de yine sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Berfu Yenenler yaptığı videolu paylaşıma şu notu eklemişti;

“Heyecandan bayılıcam. İşte beklenen video sizinle.  Cinsiyeti öğrenmek isteyen hemen videoya koşsun. Bütün süreci anlattım Eser’e nasıl söyledim, aileler ne tepki verdi, nasıl fark ettik, kaç haftalık hamileyim bir suru bir sürü şey anlattım. Çok mutlu hissediyorum mutluluğumuza ortak olduğunuz için de çok teşekkür ederim.”

Eser-Berfu Yenenler Çiftinin İkinci Çocuklarının İsmi Ne?

Yenenler, ikinci çocuğunun ismini Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. İşte o paylaşımı;

“Bu sefer erkenden karar verdiğimiz ismi sizinle de paylaşma vaktimiz. İkinci kez anneliği yaşayabildiğim için cok şanslıyım, tekmelerini duyabildiğim için, tekrar böyle hissedebildiğim için, kalbini dinleyebildiğim için çok şanslıyım. Heyecanla ve aşkla seni bekleyen çok guzel bir ailen var burada, kavuşmak için gün sayıyoruz. Mete Emmi sağlıkla kucağımıza gel.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler