Ana SayfaÜnlülerÜnlü Modacı Cafer Andıç Dünya Çapındaki Defilesiyle Büyük Ses Getirecek 

İlgili Postlar

Ünlü Modacı Cafer Andıç Dünya Çapındaki Defilesiyle Büyük Ses Getirecek 

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle defilelere ara veren Cafer Andıç, ünlü mankenlerin katılımıyla Kapadokya’da büyük bir katolog çekimi yapmaya karar verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Defilesi Büyük Ses Getirecek

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle defilelere ara veren Cafer Andıç, ünlü mankenlerin katılımıyla Kapadokya’da büyük bir katolog çekimi yapmaya karar verdi. İç Anadolu Bölgesi’nin en popüler turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir’in Kapadokya ilçesi, ünlü modacının yapacağı çekimler için doğal sahne olacak. Ünlü modacı Cafer Andıç eşliğinde ilçeye gidecek ünlü mankenler, Peri Bacaları’nın olduğu bölgede ve doğal ortamlarda çekimler gerçekleştirecek. Çekimler sırasında bölge halkının da katılımıyla renkli görüntüler elde edilecek.

Tülin Şahin Rufat İsmail Dijital Defilesi İçin Evini Podyuma Çevirdi!

Andıç: “Ünlü mankenlerin katılacağı moda çekimimiz dünya çapında olacak ve aynı zamanda bu özel çekim turizme de büyük katkı sağlayacak. Bu çekim için Kapadokya’da yapmamızın nedeni şu; Kapadokya’nın özel bir havası ve manzarası var ve tamamen doğal sahne. Manzarası ayrı güzel, ışığı ayrı güzel ve insanları çok özel. Bu çekimle beraber tüm dünya tekrar hem mankenlerimize hem de Kapadokya’ya hayran kalacak” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler