Ana SayfaKimdirSerhat Osman Karagöz Kimdir?

İlgili Postlar

Serhat Osman Karagöz Kimdir?

Pucca’nın eski kocası oyuncu Serhat Osman Karagöz kimdir? Serhat Osman Karagöz kaç yaşında? Serhat Osman Karagöz dizileri neler? Serhat Osman Karagöz filmleri neler? Serhat Osman Karagöz aslen nereli? Serhat Osman Karagöz hangi burç? Serhat Osman Karagöz hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Serhat Osman Karagöz Kaç Yaşında? Serhat Osman Karagöz Aslen Nereli? Serhat Osman Karagöz Hangi Burç?

Serhat Osman Karagöz 4 Aralık 1988 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Serhat Osman Karagöz, Yay burcudur.

Serhat Osman Karagöz Kimdir?

Serhat Osman Karagöz eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mevzun olan Serhat Osman Karagöz, ardından İstanbul Güzel Sanatlar Konservatuarından mezun olmuş ve sonrasında da Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi almıştır. Bugüne dek pek çok reklam filminde yer alan Serhat Osman Karagöz, bir dönemlerin popüler uygulaması Vine’da çektiği videolarla ün kazanmıştır.

Tiyatro Kılçık ve Tiyatro Beyoğlu’nda çalışan Serhat Osman Karagöz, BKM’de oyunculuk yapmıştır. 2015 yılında Pucca adıyla tanınan Selen Pınar Işık ile hayatını birleştirmiş, 2017 yılında Batu isimli bir erkek çocukları olan çift 2018 Mayıs ayında boşanma kararı aldı. Kanal D’nin bir döneme damgasını vuran Öyle Bir Geçer Zaman ki’de Ferah Zeynep Abdullahoğlu’nun canlandırdığı Aylin’e aşık, Soner’in hasta kardeşi Murat ’a hayat vermiş, ölüm sahnesinde çok iyi bir performans sergilemiştir.

Serhat Osman Karagöz Dizileri

  • 2010 – Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler