Ana SayfaKimdirDilşad Şimşek Kimdir?

İlgili Postlar

Dilşad Şimşek Kimdir?

ATV ekranlarının fenomeni “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin sevilen oyuncusu Dilşad Şimşek kimdir? Dilşad Şimşek kaç yaşında? Dilşad Şimşek dizileri neler? Dilşad Şimşek filmleri neler? Dilşad Şimşek aslen nereli? Dilşad Şimşek hangi burç? Dilşad Şimşek hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Dilşad Şimşek Kaç Yaşında? Dilşad Şimşek Aslen Nereli? Dilşad Şimşek Hangi Burç?

Dilşad Şimşek 25 Kasım 1980 senesinde Norveç’te dünyaya gelmiştir. Aslen Türk olan Dilşad Şimşek, Yay burcudur.

Dilşad Şimşek Kimdir?

Dilşad Şimşek Norveç’te 13 yıl kaldıktan sonrasında İzmir’e yerleşen ailesiyle 14 yıl süresince yaşamış ve daha sonra İstanbul’a yerleşmiştir. İki kız kardeşi olan Dilşad Şimşek London School of Public Relations mezunudur. Norveç’te iken mesleği halkla ilişkiler uzmanlığı olan Dilşad Şimşek; Türkiye’ye geldiği yıllar içerisinde reklamcı olarak Mccan Ericson’da çalışmıştır.

Bir buçuk yıl kadar BKM prot ekibinde bulunarak kısa bir tiyatro oyununda yer almayı kabul eden Dilşad Şimşek; daha daha sonra iki yıl süresince geçindiren oyunculuk eğitimi almıştır. Arkasından televizyonlarda çalışmaya süregelen ve 12 Kasım 2011 senesinde BVS Yapımının kurucusu ve yönetmeni Bedran Güzel ile evlenmiştir. Dilşad Şimşek ilk olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar programında kısa bir süre rol almıştır. Ondan sonra TV dizisi olan Gün Akşam Oldu adlı dizide Türkan karakterini canlandırmıştır. Esir Şehrin gözyaşları dizisinde Komiser Elif karakterini canlandıran Dilşad Şimşek; 2013- 2014 seneleri arasında ise Esra karakteri ile Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide rol almıştır. Bunun yanı sıra birçok reklam filminde oynayan Dilşad Şimşek Kertenkele adlı dizide Melis karakterini canlandıran oyunuyla iyi bir performans sergiledi. Dilşad Şimşek şimdi ATV ekranlarında yayımlanan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde “Ebru” karakterini canlandırmaktadır.

Dilşad Şimşek Dizileri

  • 2021 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
  • 2018 – Kertenkele
  • 2016 – Kayıtdışı
  • 2015 – Her Şey Aşktan
  • 2013 – Sana Bir Sır Vereceğim

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler