Ana SayfaKimdirBeste Sue Kimdir?

İlgili Postlar

Beste Sue Kimdir?

İlk Single çalışması olan “New Generation” adlı parçası 12 Şubat tarihi itibariyle dijital platformlardaki yerini alan şarkıcı Beste Sue Kimdir? Beste Sue Kaç Yaşında? Beste Sue Ne Zaman Doğdu? Beste Sue Nerede Doğdu? Beste Sue Aslen Nereli? Beste Sue Hangi Burç? Beste Sue hakkında merak edilen bilgiler Kimdir Haberimizde. İşte Beste Sue ….

Beste Sue Kimdir? Beste Sue Kaç Yaşında? Beste Sue Ne Zaman Doğdu? Beste Sue Nerede Doğdu? Beste Sue Aslen Nereli? Beste Sue Hangi Burç?

8 yaşında Koroporte’nin üyesi olarak müzik hayatına adım atan Beste Sue, bu alandaki eğitimineyse İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda yarı zamanlı klarnet bölümü öğrencisi olarak başladı. Bu sırada İstanbul Klarnet Korosu’nda da performans sergiledi. TRT Radyo-3’te yayınlanan “Arkadaşım Müzik” programının sunucusu ve Borusan Klasik Radyosu’nda “Perdedeki Notalar” programının yapımcısı ve sunucusu olarak görev alıyor.  İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü mezunu olan Beste Sue, lisans eğitimi sırasında tanıştığı şarkı yazımı ve müzik prodüksiyonu alanında, İngilizce popüler müzik türündeki çalışmalarına devam ediyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler