Ana SayfaDedikoduSercan Yıldırım'dan Bomba Aşk İtirafı!

İlgili Postlar

Sercan Yıldırım’dan Bomba Aşk İtirafı!

Fenomen yarışma Survivor 2020’nin dün gece yayınlanan bölümünde Nisa ve Sercan  arasındaki konuşma herkesi ekrana çekti. Haftalar önce yarışmacı Nisa’ya karşı duygularının olduğunu ifade eden Sercan, çarpıcı açıklamalarıyla herkesi şoke etmeye devam ediyor. İşte Detaylar..

Survivor 19. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın Üçüncü Eleme Adayı Kim Oldu?

Sercan Yıldırım’dan Bomba Aşk İtirafı!

TV 8 televizyonlarında yayınlanan Survivor 2020, dün gece 115. bölümüyle seyircisine ulaştı. Survivor’da çeyrek finale kalan yarışmacılar arasında olan Sercan ve Nisa arasındaki diyologlar ada konseyine damgasını vurdu.

Nisa: “Sercan Benden İntikam Almak İçin Yapıyor”

Survivor’da en son dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Sercan, haftanın 2. eleme aday ismi olarak Nisa’nın ismini verdi. Nisa’nın ise eski yaşananlara atıf yaparak “İlk fırsatta adımı yazacağını biliyordum. Benden intikam almak için yapıyor” şeklinde söyleyince Sercan Yıldırım öfkelendi. İlk konseyde Nisa’ya bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Sercan, haftanın 3. konseyinde sunucu Acunu Ilıcalı’dan söz hakkı taleb ederek tepkili açıklamalar yaptı.

Sercan Yıldırım Kimdir?

“Başından Beri Nisa Zarar Görsün İstemedim!”

Ada Konseyine içinde notlar olduğunu açıkladığı bir çantayla gelen Sercan, Nisayla alakalı ile kez konuştu. Aslında Nisa’ya karşı hep koruyucu kaldığını ve hiç zarar görmesini istemediğini ifade eden Sercan Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti: “En başından bugüne kadar bir çok şey yaşandı. Kendisinin hiç bir zaman zarar görmesini istemedim. Ama zarar gören ben olmuştum. Olaylar tamamen kapanmış ve ben de kendi içimde de kapatmıştım. Ama tekrardan sanki ben peşinde koşuyormuşum havasını vermesi beni çok üzdü ve etkiledi de. Bunu yediremedim kendime. Son oyundaki performansımı da kötü etkiledi.”

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

“Tek Taraflı Yaşanmadı Bir Şeyler, Arkadaşı Cemal Can’da Şahit”

“Asla peşinden koşan ben olmadım, o da olmadı. Ama tek taraflı yaşanmadı bir şeyler, bunu herkesin bilmesini isterim. Keşke olaylar tamamen kapalı kalsaydı. Ama benim de bir gururum ve bir duruşum var. Olaylara çok yakından şahit olan Ezgi, Aycan ve Aşkım var. Ayrıca en yakın arkadaşı olan Cemal Can’da bu yaşananlara şahit. Ona da sorabilirsiniz. Bunu herkes bilsin istedim. Ancak detay vermiyorum. Bir çok not var yanımda, göstermek istiyorum ancak gerek yok. Keşke olay kapansaydı ve ben bu saçma açıklamayı yapmasaydım. Ancak bunu kendisi yaptırdı bana. Böyle bir açıklamayı istememiştim.”dedi.

Survivor’ı Karıştı! Sercan Yüzleştiği Nisa’ya Resti Çekti!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler