Ana SayfaDedikoduAynur Aydın Sütyenle Çektiği Videosu Hakkında Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Aynur Aydın Sütyenle Çektiği Videosu Hakkında Açıklama Yaptı

Aynur Aydın: Bencilliğiniz Aile Genetiği!

Karantina döneminde sosyal medya hesabını daha sık kullanmaya başlayan ünlüler arasında olan Aynur Aydın, sütyenleri ile çektiği video ile magazin gündemine oturmuştu. Videoyu yayınladıktan sonra oldukça eleştiri olan Aynur Aydın, konuyla alakalı açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Aynur Aydın’ın Ayaklarına Beğeni Yağdı!

Aynur Aydın Sütyenle Çektiği Videosu Hakkında Açıklama Yaptı

Aynur Aydın’dan Sütyenleriyle Video Şov!..

Karantina döneminde sosyal medya hesabını daha sık kullanmaya başlayan ünlüler arasında olan Aynur Aydın, sütyenleri ile çektiği video ile magazin gündemine oturmuştu. Videoyu yayınladıktan sonra oldukça eleştiri olan Aynur Aydın, konuyla alakalı açıklama yaptı. “Pandemi döneminde bende bir salmışlık oldu. Burada maksat insanları gülümsetmekti. Sanatçılıktan komedyenliğe terfi ettim o tweetle. Twitter’daki mesleğimi sanatçı yerine ‘komik makinesi’ olarak değiştirdim” dedi.

Aynur Aydın’dan İç Çamaşırlı Bomba Paylaşım!…

Feministlerden destek aldığının altını çizen Aynur Aydın, kendisini eleştirenler için sözlerine şöyle devam etti “Esprili bir tepki olarak o videoyu çektim. Mevzuya Aynur gibi yorum yaptım. Ben insanların ne düşüneceğine göre hareket etmeyi bırakalı yıllar oldu. Ahlaksızlık ve ayıp olan bir şey yok. Kime göre, neye göre? Biz sanatçılar ve kadınlar bunu kabul etmek zorunda değiliz. Feministlerden destek aldım. O video kadının obje olarak görülmesine esprili bir tepkiydi. Erkek kravatını paylaşsa bu kadar tepki çekmezdi.”

Aynur Aydın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler