Ana SayfaDedikoduAynur Aydın: Bencilliğiniz Aile Genetiği!

İlgili Postlar

Aynur Aydın: Bencilliğiniz Aile Genetiği!

Eskiden aralarından su sızmayan Aleyna Tilki ve Aynur Aydın’ın arası bir anda açılmış ve iki yakın arkadaş adeta birbirlerine düşman kesilmişlerdi. Uzun bir süredir küs olan eski dost arasında da zaman zaman gerilirim artıyor. Bir anda Aleyna Tilki’nin babasının da dahil olduğu olayda ipler iyice gerilmiş durumda. Aynur Aydın “Bencilliğiniz aile genetiği” açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu. İşte Aynur Aydın’ın o sözleri;

İki Dostun Kimyası Bir Anda Bozuldu…

Aynur Aydın ve Aleyna Tilki geçtiğimiz yaza kadar aralarından su sızmayan iki sıkı dosttu. Aleyna’nın çıkış dönemlerinde en büyük destekçilerinden biri olan Aynur Aydın dönem dönem Tilki’ye stil ve magazin açıklamaları konusunda akıl veriyordu. Sosyal medya hesaplarından da sürekli yan yana paylaşımlar yapan iki dostun arası geçtiğimiz yaz bozuldu. Küslükle ilgili Aleyna Tilki “Onu severim. Birbirimize büyük emek verdik. Enerji uyuşmazlığı oldu, kimyamız tutmadı. Ayrı düştük.” açıklaması yaptı.

Aynur Aydın Ve Aleyna Tilki’nin Arası Neden Açıldı?

Benzer Klipler Olay Oldu

Aleyna Tilki‘nin “O Sen Olsan Bari” şarkısının klibi çıktığı dönemlerde Aynur Aydın’la hala yakın dosttu. Küstükten sonra Aynur Aydın’nın da “Gel Güzelim” şarkısında benzer bir konseptle kamera karşısına geçmesi olay olmuştu. Klip tartışması hakkında Aynur Aydın “Aleyna ile tanıştığımda o 16 yaşındaydı ve evet birlikte yaptık. Kıyafetleri, stylingi, klip fikirleri her şeyi birlikte yaptık.”  açıklamasını yaptı.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aynur Aydın: Bencilliğiniz Aile Genetiği!

Uzun bir süredir gerek sosyal medyadan birbirlerine yaptıkları göndermelerle, gerek basın açıklamalarıyla gündeme gelen Aynur Aydın ve Aleyna Tilki gerginliğine anlam veremediğimiz bir şekilde Mehmet Tilki’de dahil oldu. Aleyna’nın sosyal medya hesabından “Klibimde ayı rolünde oynamak isteyen birçok insan oldu. Çok talep geldi, teşekkür ederim. Ama şaşırmadım, çünkü benim kliplerimdeki ayılar birçok ünlüden daha ünlü oldu.” sözlerinden sonra Twitter hesabından yaptığı “Aleyna’nın ayısı kadar ünlü olamayıp, Aleyna’nın vizyonundan reklam yapmaya çalışan, kendisini sanatçı sanan gündem yaratmaya çalışan hanımefendiye de buradan selamlar!” paylaşımıyla direkt olarak Aynur Aydın’ı hedef gösterince ünlü şarkıcıdan da yanıt gecikmedi. Aynur Aydın Mehmet Tilki’nin bu ithamına “Benim de bir kız evladı olduğumu unuttunuz herhalde! Sanırım bencilliğiniz bir aile genetiği! Ama Tilki Ailesi’ne tam yakışan bir hareket ettiniz..” sözleriyle yanıt verdi.

Aynur Aydın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler