Ana SayfaÜnlülerAmerikayı Yeniden Fethetti!

İlgili Postlar

Amerikayı Yeniden Fethetti!

Zara, yeni yıl öncesi hayranlarına ve müzik sevenlere yeni şarkı ile sürpriz yapmıştı. Sözü ve müziği Yılmaz Mengüş’e ait olan “Aşka Döndüm Yüzümü” adlı şarkısını tüm dijital platformlarda satışa sunmuştu. Bu Satıştan sonra Zara, Amerika’yı fethetti… Kendine has yorumu, güçlü sesi ve etkili sahne performansıyla sadece Türkiye’de olduğu kadar dünyanın pek çok ülkesinden de özel bir hayran kitlesi olan Zara, Amerika’da 14 günde 4 eyalette konser verdi. Amerika’yı Yeniden Fethetti!

Zara’nın seslendirdiği “Aşka döndüm yüzümü” şarkısını dinlemek için buraya tıklayınız.

Zara Kimdir?

Zara
Zara

Hem Konser Verdi Hem de Stüdyoya Girdi!

1991 yılında liseler arası müzik yarışmasında ‘Türk Halk Müziği Kız Solist’ yarışmasında Türkiye birincisi olarak müzik piyasasına adım atan, çıkardığı albümlerle, kendine has yorumu, güçlü sesi ve kendine has performansıyla adından çokça söz ettiren Zara, New York, Boston, Washington, New Jersey’de  ilgi çok gördü.

Amerikayı Yeniden Fethetti!

Zara, Amerika’yı fethetti… Kendine has yorumu, güçlü sesi ve etkili sahne performansıyla sadece Türkiye’de olduğu kadar dünyanın pek çok ülkesinden de özel bir hayran kitlesi olan Zara, Amerika’da 14 günde 4 eyalette konser verdi.
New York, Boston, Washington, New Jersey’de turneye çıkan sanatçıya ilgi çok büyüktü. Zara, biletleri günler öncesinden tükenen konsere yer bulamayan hayranları için tekrar geleceğinin müjdesini verdi. Zara, Amerika’daki konserlerinin yanı sıra yeni albümü içinde kolları sıvadı. New York Gypsy All Stars grubuyla stüdyoya giren Zara üç eser kaydetti. Yunanlı, Makedonyalı, Hollandalı ve Uzakdoğulu müzisyenlerden oluşan ekip, Zara ile çalışmaktan çok mutlu olduğunu belirtildi. Zara, ilerleyen günlerde yurtdışında da albüm çıkaracağı müjdesini verirken, Amerika’ya konser vermek üzere yeniden gideceği bildirildi.

Zara
Zara

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler