Ana SayfaDedikoduHadise Kaan Yıldırım'la Evlilik Arifesinde!

İlgili Postlar

Hadise Kaan Yıldırım’la Evlilik Arifesinde!

Geçtiğimiz haftalarda bir süredir birlikte olduğu öğrenilen Hadise ve Kaan Yıldırım’ın ilişkisinde işler ciddiye binmiş gibi görünüyor. Aynı evde yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelen çiftin ciddi adımlar atmaya başladığı öğrenildi. Hadise Kaan Yıldırım’la evlilik arifesinde! İşte detaylar;

3 Yıllık Evlilik Anlaşmalı Olarak Bitti

2016 senesinde kendisi gibi oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile dünya evine giren Kaan Yıldırım geçtiğimiz sene Temmuz ayında ayrıldı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftin ani ayrılık haberi hayranlarını hem çok üzdü, hem de çok şaşırttı. Birbirlerinden hiçbir şey talep etmeden anlaşmalı olarak boşanan çiftin boşanma nedeni “Şiddetli geçimsizlik” olarak gösterilse de, boşanma sonrası çiftten birbirleriyle ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Kaan Yıldırım ve Hadise aşkında gelişme! Aynı evde mi kalıyorlar?

Köpek Aşkı Ele Verdi

Bu devirde haberleri ya çocuklardan ya köpeklerden alır olduk. Bir süredir Kaan Yıldırım’la birlikte olan Hadise dikkatsiz bir paylaşımı sonucu aşkı ele vermiş oldu. Sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan ünlü şarkıcının Kaan Yıldırım‘ın köpeğiyle çektirdiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşınca ilişkide ortaya çıkmış oldu.

Kaan Yıldırım Kimdir?

Hadise Kaan Yıldırım’la Evlilik Arifesinde!

Gelen haberlere göre ikilinin ilişkisinin temeli yaklaşık 4 ay önce atılmış. Hadise‘nin yakın arkadaşı oyuncu Seda Bakan sayesinde tanışan ikili birbirinden etkilenince görüşmeye başlamış ve buda büyük aşkı doğurmuş. Bir kaç aydır mutlu bir birliktelik sürdürdükleri öğrenilen Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinin aynı evde yaşamaya başladığı iddia ediliyor. İlişkilerini bir adım daha ciddiye götürerek ailelerini birbirleriyle tanıştırma kararı alan çiftin ailelerinin onayından geçtikleri söyleniyor.

Hadise Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler