Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu ve Beren Saat 1 Yıl Sonra El Ele Görüntülendi!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu ve Beren Saat 1 Yıl Sonra El Ele Görüntülendi!

Geçtiğimiz sene sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin boşanacaklarına kesin gözüyle bakılırken çiftten gelen barışma haberi herkesi çok sevindirmişti. “Atiye” dizisinin galasından sonra yan yana görüntülenemeyen Kenan Doğulu ve Beren Saat 1 yıl sonra el ele görüntülendi.

Son Bir Yıl Çift İçin Çok Sancılıydı

2018 yılının sonlarına doğru evliliklerinde zorlu bir döneme giren Beren Saat ve Kenan Doğulu çok zorlu bir 1 seneyi geride bıraktı. Sıklıkla ayrılık ve ihanet haberleriyle gündeme gelen çiftin yaşadıkları sorunlar nedeniyle evleri ayırdığı iddia edilmişti. Kenan Doğulu’nun doğum gününde Beren Saat’in “Masumiyetini kaybettin” sözleri de çift arasında ciddi bir sorun olduğunun göstergesiydi.

Kavga Geride Kaldı Aşk Kazandı!

Yaşadıkları zor dönemlerden sonra yeniden bir araya gelen Beren Saat ve Kenan Doğulu barışmalarının şerefine bir parti vermiş ve bugünü sevdikleri dostlarıyla paylaşmışlardı. Ardından “Atiye”nin galasında birlikte görüntülenen çiftin birbirlerine yeniden aşkla baktığını görmek ikinin sevenlerini çok mutlu etmişti. Kenan Doğulu’nun gala gecesinde Beren Saat’in gözlerinin içine bakarak şarkı söylemesi de hafızlara kazınmıştı.

Beren Saat Kimdir?

Kenan Doğulu ve Beren Saat 1 Yıl Sonra El Ele Görüntülendi!

2019 senesinin sonlarında doğru aşklarına bir şans daha tanıyarak bir araya gelen çiftin birlikte görüntülenmemesi ayrılık haberlerinin yeniden gündeme gelmesine neden olmuştu. Haklarında çıkan haberleri gülerek okuduklarına dair açıklama yapan ünlü çift dün birlikte tiyatro izlemeye gitti. Oyun çıkışı el ele görüntülenen çift muhabirlerin soruları karşısında her şeyin yolunda olduğunu açıkladı. Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti bir yıl sonra yeniden el ele görüntülenmiş oldu. Muhabirlerin “Bu sevgililer gününde de Beren hanıma şarkı yazdınız mı?” sorusu karşısında gülümseyen Kenan Doğulu’nun utangaçlığı da gözlerden kaçmadı.

Kenan Doğulu Kimdir?

Kenan Doğulu ve Beren Saat El Ele
Kenan Doğulu ve Beren Saat El Ele

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler