Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'nın Gülmekten Yerlere Yatıran Fatih Terim Anısı..

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’nın Gülmekten Yerlere Yatıran Fatih Terim Anısı..

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor Tehlikeli Sular programını hazırlayıp sunan Oğuzhan Uğur’un konuğuydu. Acun Ilıcalı, soluksuz izlenen Survivor hakkında hiç duyulmamış bilgiler verdi. Detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı, Survivor 2020’nin Yayın Tarihini Duyurdu..

Acun Ilıcalı’nın Gülmekten Yerlere Yatıran Fatih Terim Anısı..

Acun Ilıcalı Kimdir?

“…Fatih Terim aradı bir gün. ‘Acun bir çocuk var, Survivor’a katılmak istiyor. Oluyorsa bir düşünür müsün?’ dedi. Ben de, ‘Tamam hocam, sizden geliyorsa tabii ki ilgileniriz’ dedim. Çocuk geldi, iyi bir çocuk ama bir Survivor değil. O ışığı göremedim”

Fatih Terim: “Biz Bunu Hak Edecek Ne Yaptık?”

Fatih Terim Kimdir?

Sosyal medyayı kırıp geçiren anısına devam eden Acun Ilıcalı;

“…….Çocuğa da durumu anlatmam lazım. Dedim ki: Bizim durumu şöyle anlatayım. Bİzim iş çok ciddi. Şöyle bir örnek verebilirim. Ben topçu yollasam Fatih Terim oynatacak mı? Ama çok güzel anlattım bunu. Birkaç gün sonra Fatih Hoca aradı. “Acun” dedi, “arkadaşla ilgilenmişsin sağol” dedi. “Ne demek hocam tabii ki ilgileneceğim” dedim. “Bir şey demişsin” dedi. “Ben yollasam Fatih hoca oynatacak mı? demişsin”. “Çok güzel söylemişsin” dedi. Ben de övgü almayı bekliyordum o an. Fatih Terim’in cevap şu: Biz bunu hak edecek ne yaptık?

Acun Ilıcalı: “Onlara Binecek Kadar Düşmedim Daha.

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

“…….Survivor’da kullandığım araçlar benim değil. Çekim için kullandık. Onlara binecek kadar düşmedim daha. Benim Survivor’a girişlerim 7 senedir bir klasik. TIR’la geldiğim de oldu, yarış motosikletiyle de geldim. Sürat teknesiyle geldim…

Acun: “Keşke Kazansa Dediklerim Oluyor..”

“….Benim Survivor’daki yarışmacılarla ilgili keskin yorumlar yapmam olmaz ama ben çok açık sözlü biriyim. Benim O Ses Türkiye’de de, Survivor’da da kendi içimde ‘kazansa’ dediklerim oluyor. Ben de insanım, ben de sizin gibi izliyorum. Ben bu işten çok zevk alıyorum. Ve o bilinmezlik, kim kazanacak, kim kaybedecek? Orada ister istemez birilerine daha yakın hissediyorsun. İhtiyacı olanı hissettiğin zaman ‘o kazansın’ diyorsun. Bunları hep yaşıyorum. Doğal olarak olayın bir parçasıyım. Şuanda hayal kırıklığına uğradığım 2-3 tane isim net var.

2020 Survivor gönüllüler takımı kadrosu

 

Acun: “Pozitifte Nisa Benim İçin Önemli Bir Atlet”

“….Pozitifte Nisa’nın performansı benim için önemli bir sürpriz. 2 tane çok önemli atlet var orada. Onların arasında Nisa orada… Gelişecekler, ilerleme olacak. Futbol takımı kampı gibi düşün. Oyuncuların çoğu nefesleri yeterse, elenmezlerse gelişecekler…

…..Survivor tam bir akıl oyunu. Mesela kız “Beni sürekli karşı takımda Elif ile eşleştirdiler. Elif milli atlet. Sonra da ‘oyun kazanamıyorsun’ diyerek yazdılar” diyor. Baktığında kız o kadar haklı ki… O durumlarda dikkat et herkes birbiriyle denk eşleşti. Bu kızcağızı sürekli atlet ile eşleştirip zor duruma soktular.”

Survivor 2020 İlk Eleme Adayı Belli Oldu

 

Acun: ” Hakan’ı Takdir Ediyorum”

…….Hakan vardı bizim. Şuanda yorumcu. Hakan’ı sana şöyle söyleyeyim ‘Gel gezelim’ derken seni adadan yollardı. Ne olduğunu anlamadan oylamada çıkarsın. Herkeste bu hesaplar kitaplar yok. Yapanı da takdir ediyorum, yapmayanı da takdir ediyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler