Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci' den Ayrılan Gökhan Çıra Bombayı Patlattı...

İlgili Postlar

Selin Ciğerci’ den Ayrılan Gökhan Çıra Bombayı Patlattı…

Şarkıcı ve Fenomen Selin Ciğerci ile eski eşi futbolcu Gökhan Çıra ayrılığının yankıları devam ederken  ünlü futbolcu, ayrılık sonrası bomba açıklamalar yaptı. İşte Detaylar…

Selin Ciğerci Hakkında Ağızları Açık Bırakan İddialar

Selin Ciğerci’ den Ayrılan Gökhan Çıra Bombayı Patlattı…

Ünlü Instagram fenomeni Selin Ciğerci’ le evliliğini bitiren futbolcu Gökhan Çıra, yepyeni açıklamalar gerçekleştirdi. Ünlü futbolcu yuvasının sonlanmasının ihanet gibi bir olayın bahsinin bile yapılamayacağını ünlü fenomenle severek ayrıldıklarını ifade etti.

“Ben Selin’ i Tanıdığımda….”

Ünlü futbolcu; “Ben Selin’i tanıdığımda hiçbir şeyi yoktu benim de yoktu ama futbolcuydum. Selin’in ne işi vardı ne güzellik merkezi. Biz her şeyi beraber yaptık. Boşanırken de kimse bir şey istemedi, birlikte bölüştük” dedi.

Gökhan Çıra Kimdir?

“Selin’ e Çocuk Sözümü Tutamadım”

Gazete Magazin’ e içine döken ünlü futbolcu; “Ben hayatım boyunca Selin’e verdiğim sözü tuttum. Bir tek çocuk sözümü tutamadım” itirafında da bulundu.

Selin’ in Serveti Dudak Uçaklatıyor…

Sporcu Gökhan Çıra’ yla anlaşmalı bir şekilde yollarını ayıran fenomen Selin Ciğerci’nin şimdiye kadar yaptığı serveti dudakları uçuklatıyor. Boşanmanın sonrasında ünlü fenomenin kozmetik firmasındaki iş ortaklıklarını devamının ve Bodrum’ da olan iki evini bölüşecekleri ortaya çıkmıştı.

Selin Ciğerci’den Gökhan Çıra Açıklaması

Serveti 120 Milyon Dolardan Fazla…

Son zamanların şarkıcısı, Instagram fenomeni ve bir iş kadını olan Ciğerci ile anlaşmalı bir şekilde yollarını ayıran futbolcu Gökhan Çıra’ nın, boşanma sonrası 120 milyon dolarlık serveti ayıracakları iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde konu hakkında konuşan yapan Ciğerci, gerçekte servetlerinin 120 milyon doları aştığını açıklamıştı.

Selin Ciğerci Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler