Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı' nın Gündem Olan Yağmur Tanrısevsin Paylaşımı...

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’ nın Gündem Olan Yağmur Tanrısevsin Paylaşımı…

Geçen sene korona virüs salgını dolayısıyla izlenilemeyen ‘O Ses Türkiye’, yeni sezonda yenilenen jüri koltuğu ile 2 Ekim itibariyle seyircisine kavuşacak. Ünlü şarkıcı Hadise’ nin koltuğuna şarkıcı Oğuzhan Koç’ un oturacağı koltuğun ünlü yapımcısı Acun Ilıcalı’ nın son paylaşımı çok manidar oldu. İşte Detaylar…

Acun Ilıcalı’nın Gündem Olan Yağmur Tanrısevsin Paylaşımı…

Ünlü yapımcı, taraftarı olduğu takım Fenerbahçe’ yi Hatay spor deplasmanına yalnız göndermedi. Takımına destek veren Acun Ilıcalı’ nın bulunduğu maç Fenerbahçe’ nin 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı..

Acun Ilıcalı, deplasman tribününden paylaşımlar yaparken, Instagram’ da 13.4 milyon takipçisinin bulunduğu hesabından paylaştığı bir poz magazin gündemine oturdu.

Fenerbahçeli Tanrısevsin’ de tribündeydi…

Yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan’ la başrollerinde yer alan ‘Kalp Yarası’ adlı dizi seti çekimleri için Hatay’ da olan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin’ de maçı tribünden izledi. O Ses Türkiye yarışmasına yeni katılan Oğuzhan Koç’ un eski sevgilisi olan Yağmur Tanrısevsin ile müsabakayı izleyen Ilıcalı, güzel oyuncuyla verdiği pozu takipçileri için yayınlamayı ihmal etmedi.

Acun Ilıcalı Yağmur Tanrısevsin
Acun Ilıcalı Yağmur Tanrısevsin

Eski Sevgilisinin Kız Arkadaşıyla Aşk Yaşadı…

36 yaşlarındaki popçu Oğuzhan Koç, 31 yaşındaki sevgilisi Yağmur Tanrıversevsin ile yollarını ayırdıktan sonra oyuncunun yakın arkadaşı Demet Özdemir ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Yeni Sezon Jüri Üyeleri

Bu yıl yeni sezona 2 Ekim Cumartesi gecesi start verecek olan yarışma ‘O Ses Türkiye’ jüri koltuğunda; popçu Oğuzhan Koç ile birlikte  Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş ve Murat Boz oturucak. Yapımcı Ilıcalı, ünlü popçu hakkında, “Oğuzhan Koç ailemizden biri, onu ‘O Ses Türkiye’ye yakıştırıyorum” demişti.

Ünlü İkilinin Dillere Destan Aşk Pozları…

Sevdaları ile magazin dünyasından bir an olsun düşmeyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, Instagram sayfalarından bol bol pozlarını takipçilerine yayınlamaya devam ediyorlar.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler