Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerci'den Gökhan Çıra Açıklaması

İlgili Postlar

Selin Ciğerci’den Gökhan Çıra Açıklaması

2 sene önce dünya evine giren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti bir süre önce çocuk evlat edinmek istediklerini açıklamışlardı ki çift ani bir kararla ayrıldı. Yıla damgasını vuran boşanma sonrası Selin Ciğerci’den Gökhan Çıra açıklaması geldi. İşte Selin Ciğerci’nin o açıklamaları;

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandılar!

Beykoz Adliyesi’nde boşanan ikili adliyeden birlikte çıktılar. Bununla birlikte Selin Ciğerci basın mensuplarının sorularını geri çevirmeyip, yöneltilen soruları cevapladı. Selin Ciğerci aldatma iddialarını yalanlayarak “böyle bir şey yok” dedi ve “Herkes için hayırlısı olsun” cümlelerini kurarak adliyeden ayrıldı. Gökhan Çıra ise hiçbir şey demeden aracına bindi. Ayrı gelen ikili daha sonra birbirlerine bir şey demeden adliyeden uzaklaşmayı tercih ettiler.

Ortak basın açıklamasıyla durumu duyurdular!

Sosyal medya hesaplarından ortak duyuru yapan ikili “Biz birbirimizi çok sevdik çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösterir bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki biz aynen başladığımı gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimizi, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz.” ifadeleriyle boşandıklarını sevenlerine aktardılar.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor!

Selin Ciğerci’den Gökhan Çıra Açıklaması

İkilinin Ciğerci’nin kurmuş olduğu kozmetik firmasını Katarlılar’ın geçen yıl 18 milyon Euro’ya yani 200 milyon TL’ye kozmetik markasının satın alınmak istediğini ancak Ciğerci’nin satmadığını ve çiftin bunun üzerine çıkan tartışma sonrası ayrılık kararı aldıkları iddia edilmişti. Bu iddiaların tamamen asılsız olduğunun altını çizen Selin Ciğerci bugün sabah saatlerinde bir magazin programına telefonla bağlanarak açıklama yaptı. Selin Ciğerci yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hayatımızı ikiye ayırdık sadece arabaları değil, hiç hesabını yapmadık. Ben para kazanmak için değil başarıya koşmak için çalışıyorum. Ne kadar para bölüştüğümüzü bilmiyorum gerçekten.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler