Ana SayfaDedikoduHakan Baş: Toplanmak İçin Çaba Sarfediyoruz

İlgili Postlar

Hakan Baş: Toplanmak İçin Çaba Sarfediyoruz

2018 senesinde hayatlarını birleştirme kararı alan Bensu Soral ve Hakan Baş son günlerde zor dönemlerden geçiyor. Bensu Soral’ın kafaları karıştıran paylaşımından sonra Hakan Baş’da sessizliğini bozdu. Bir magazin programına konuşan Hakan Baş “Toparlanmak için çaba sarfediyoruz” dedi. İşte Hakan Baş’ın o açıklaması;

Evliliğinde Kriz Yaşayan Bensu Soral’dan Yüzüklü Mesaj…

Evliliklerinde kriz yaşadıklarını açıklayan Bensu Soral ile Hakan Baş, cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce iş insanının Mahmut Kırmızıgül’ün eski sevgilisi Mina Ceran’la adının aşk dedikodularına karışmasından sonra çift, ortak bir açıklama yapmıştı.

“Evliliğimizle İlgili Hassas Bir Süreç İçerisindeyiz”

Bensu Soral ve eşi Hakan Baş, “Dün gece bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve hep birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kalabalık bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz birçok ortak arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var” şeklinde ifadesiyle kriz dedikodularını doğrulamıştı…

Evliliklerinde kriz yaşadıklarını açıkca itiraf eden ikili, bir yakınlarının düğün törenine birlikte katıldılar. Uzunca bir aranın ardından ilk defa yan yana görüntü veren çiftin, keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı. çekti. Hatta ve hatta Bensu Soral’ın parmağındaki pırlanta taşlı alyansını takmasıda dikkatlerden kaçmadı.

Bensu Soral Kimdir?

Hakan Baş: Toplanmak İçin Çaba Sarfediyoruz

Hakan Baş bugün açıklama yapmak için bir magazin programına telefonla bağlandı. Evliliklerinde zor günlerden geçtiklerini kabul eden Baş “Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık 1 aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen doğru/yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Senden ve sizden de hassasiyet rica ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler