Ana SayfaDedikoduAta Demirer'den Aşk İddialarına Yanıt

İlgili Postlar

Ata Demirer’den Aşk İddialarına Yanıt

Bir süre önce adı Survivor’a katılan Yunan model Julieta Kitrinou ile aşk dedikodularına karışan ünlü komedyen sessizliğini bozdu. Ata Demirer’den aşk iddialarına yanıt geldi. İşte Ata Demirer’in o açıklamaları;

Ata Demirer’den Korkutan Haber

Ünlü komedyen Ata Demirer’in geçtiğimiz haftalarda Bozcaada’daki evinde talihsiz bir kaza geçirdiği öğrenilmişti. Kaza sonrası ayak bileğinden ameliyat olan Demirer’e arkadaşları geçmiş olsun ziyaretine gitmişlerdi. Bu isimlerden birinin de Yunan model ve oyuncu Julieta Kitrinou olması dikaktlerden kaçmadı. Kitrinou, komedyenin evinden çektirdiği manzaralı karesini de sosyal medya hesaplarından yayınlamıştı.

Ata Demirer ve Julieta Kitrinou Aşk Mı Yaşıyor?

İki sene önde önce ‘Survivor Türkiye- Yunanistan’ yarışmasına katılarak adını duyuran Kitrinou’nun Demirer için İstanbul’a geldiği ve ikilinin romantik bir ilişkiye başladığı iddiaları ortaya atılmıştı. İkilinin bu iddialar üzerine herhangi bir açıklama yapmaması aşk iddialarını güçlendirirken ilk açıklama dün Ata Demirer’den geldi.

Ata Demirer Yeni Filmini Paylaştı “Bursa Bülbülü”

Magazine Bomba Gibi Düştüler

Uzun bir süredir hayatında biri olmadığı bilinen Ata Demirer’in yeni bir ilişkiye başladığına yönelik iddialar adeta ortalığı kasıp kavurdu. Magazin haberlerinde sıklıkla karşımıza çıkan bu iddialar kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline gelmişti.

Ata Demirer’den Aşk İddialarına Yanıt

Bu iddaların magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından Ata Demirer, dün resmi Twitter üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Ata Demirer kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler