Ana SayfaÜnlülerAta Demirer Yeni Filmini Paylaştı "Bursa Bülbülü"

İlgili Postlar

Ata Demirer Yeni Filmini Paylaştı “Bursa Bülbülü”

Ata Demirer sosyal medya hesabından yeni filmi Bursa Bülbülü’nü paylaştı. Senaryonun bittiğini ve çekimlere başlanacağını duyurdu. Detaylar haberimizde…

Ata Demirer kimdir?

Çekimler Başlıyor

Ata Demirer sosyal medya hesabından yeni filmi Bursa Bülbülü’nü paylaştı. Senaryonun bittiğini ve çekimlere başlanacağını duyurdu. Demirer paylaşımına “Ve senaryo bitti. Bursa Bülbülü geliyor ve tabi Hakan Algül çekiyor. Kavuşmak üzere” notunu düştü.

Kendi Kendimi Eğlendirirdim

Hülya Koçyiğit’in ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk olan Ata Demirer samimi açıklamalarda bulundu. Komedyen çocukluk yılları ile ilgili “Biraz yalnızlığı tercih eden bir çocukmuşum, annem öyle söylüyor. Çünkü hem çocuk olup, hem şişko olmak çok zor bir şeydi. Hacivat ile Karagöz’ün dünyası, dadı, falcı, külhanbeyi, mahallenin delisi bunların hepsini yaşadım, içinde büyüdüm. Çocukluğum kendi kendimi eğlendirmekle başladı. Bursa’ya borçluyum, çocukluğumun Bursa’sı çok renkli, çok katmanlıydı. Osmanlı da var içinde, Zeki Müren de var, Müzeyyen Senar da var, güvercinler var, klavyeler var, Roman mahallesi var. O katmanların içinde büyüdüm.”

“Şimdiki çocukların biraz şanssızlığı; bu tip alaturka, insani ve geleneksel renklerden uzak büyümek zorunda kalıyorlar. Sıkışıyorlar biraz. Ama onlarda da başka yetenekler çıkacak ortaya. 20-30 yıl sonra onlara teşekkür edeceğiz. Belki insan ömrünü 100 yılın üstüne çıkaracaklar buldukları şeylerle” dedi.

Mutlu olduğunu söyleyen komedyen “Hayata çok şükrediyorum, hayat beni çok mutlu etti. Aslında ben mutlu bir insanım. Yani benim mutluluğum belirli bazı şeylere bağlı. Çok fazla bir şey değil, yeteneklerimi doğru aksettirebileceğim bir iş, o işin sonuçların seyretmek, o işlerden sonra başka bir işe hazırlanırken de sevdiğim coğrafyada yaşamak. Bir gün Karaköy’e yürüyüş yapmak, sevdiğim balıkçıdan balık almak, bazen denizde olmak, teknede olmak, dalış yapmak, köpeğimle oynamak, kuş yetiştirmek, seyahat etmek… Bunlar yetiyor bana. İnsan seviyorum, eve insan gelsin gitsin. Ve sağlık” dedi.

Avrupa Yakası Dönüm Noktam

‘Avrupa Yakası’nın hayatındaki dönüm noktalarından biri olduğunu söyleyen Ata Demirer, dizi hakkında “Önce hayır demek zorunda kalmıştım. Kendimce ya turnelerde ben çok yoruluyorum, mutluyum da şimdi sırası değil beni affedin gibi bir şey söyledim. Yarım ağızla… Bir tarafım da oynasana diyor. ‘Avrupa Yakası’nın ilk yönetmeni Hakan Algün beni aradı dedi ki: Bak hata yapıyorsun, bir gel dedi.

Bir gittim platoya, Sinan Çetin’in yanına, bir demo çekmişler, seyrettirdiler. İçeri girerken Gazanfer ağabeyi gördüm. Ben tabi öyle düşünemedim. Kadroyu saydılar ama canlı görmek başka bir şey kayıtta. Tamam dedim oynuyorum, elimde ne varsa koyacağım ‘ben hata yapmışım’ dedim. Çok da iyi oldu, iyi ki de oynadım, benim hayatıma yeni bir dönüm noktası kattı.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler