Ana SayfaÜnlülerÖzge Borak 'tan "Kuaförüm Sensin" İtirafı

İlgili Postlar

Özge Borak ‘tan “Kuaförüm Sensin” İtirafı

Özge Borak, Sergen Deveci ile Dansika Show’a konuk oldu. Borak’ın programda sunuculuğunu yaptığı Kuaförüm Sensin ile ilgili söyledikleri olay oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Tartışmayı Bölme Diyorlardı

Şu sıralar Menajerimi Ara dizisi ile ekranlarda izlediğimiz Özge Borak’ın Kuaförüm Sensin yarışması ile ilgili yaptığı itiraf olay oldu. Borak programda bazı olayların kurgu olduğunu itiraf etti. Çekim esnasında yaşanan tartışmalarla ilgili Özge Borak şunları söyledi: Bunu en başında konuşmama rağmen, o şekilde ilerlemedi hiçbir şey. Tartışmayı asla kesmemem isteniyordu. Kulağıma özellikle ‘Bölme’ diyorlardı.

Özge Borak: “Yurtdışına Gidemememin Nedeni İlk Evliliğim….”

Ünlü oyuncu Özge Borak geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda yurtdışına gitmeme sebebini şu sözlerle açıklamıştı;

“Yurtdışına gitmeyi düşündüm ama o dönem yaşadığım bir ilişki vardı ‘gitmeyeyim ben’ deyip vazgeçtim. Çok eskiden bahsediyorum. O dönem Türkiye’ yi yurtdışında temsil etme seviyesinde elime bir iş geçti ve onu değerlendirmedim gibi değil, yurtdışında bir eğitimle ilgili bir durum söz konusuydu gitmekten vazgeçtim.”

“Gitmeme nedenim ilk evliliğim, okuldan arkadaşım Bülent Şakrak. O dönem onunla beraberdik, yeni mezun olmuştum ve vazgeçtim. Gitmediğim için pişmanım tabii ki… Gidip geri gelecektim, yurtdışına yerleşmek gibi bir düşüncem yoktu. Bülent o dönem gerektiği kadar kıskançtı. Ama gitmememi o istedi gibi durum söz konusu değil, kendim gitmedim….”

“Biten ilişkilerimin ardından o kişilerle arkadaş olarak devam etmedim. Arkadaşlıksa mesele çok arkadaşım var zaten. Bir şeyler bitiyorsa biz çok iyi arkadaş değildik ki partnerdik. Ayrılıklarımı kavga dövüş şeklinde bitirmedim, konuşup anlaşarak ayrıldım.”

Ata Demirer’den Seneler Sonra Gelen Özge Borak İtirafı!

“Anne olmak isterim”

“Hayat boyunca çocukları çok sevdim ve istedim de… Ama tabii ‘bundan vazgeçtim tamamen’ dediğim dönemim de oldu…”

“İki evlilik yapıp bitirdim, olmazsa ayrılırız diye başladığım ilişkiler değildi bunlar. Anne olmak isterim, gizli kapaklı bir şey değil bu, umarım olur.” dedi…

Ata Demirer’in Özge Borak İtirafı

Ata Demirer “Müjgan gibi birine aşık olma arzunuz var mı?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Müjgan karakterine ben aşık değildim. Hüseyin Badem aşıktı. Soru yanlış. ÖSS’de karşıma çıksa mahkemeye veririm. Müjgan karakterine Hüseyin Badem olsaydım aşık olurdum.

Ata Demirer olarak, oynayan oyuncuya Özge’ye aşık oldum. Çok da güzel yıllardı… Ama dün dündür, bugün bugündür… Yapacak bir şey yok. Allah’ın bildiğini kuldan mı saklayayım?” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler