Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı 'nın Yüzüğünün Fiyatı Dudak Uçuklattı

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı ‘nın Yüzüğünün Fiyatı Dudak Uçuklattı

Şeyma Subaşı geçtiğimiz gün Mısırlı sevgilisinden evlilik teklifi almış ve teklif aldığı anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Subaşı sosyal medya hesabından yüzüklü fotoğrafını paylaştı. Yüzüğünün fiyatı dudak uçuklattı. Detaylar haberimizin devamında…

Şeyma Subaşı Kimdir?

Subaşı sosyal medya hesabından yüzüklü fotoğrafını paylaştı. Yüzüğünün fiyatı dudak uçuklattı. Mısırlı milyarder sevgilisinin hediye ettiği ve dünyaca ünlü bir markaya ait olan tektaş yüzüğün fiyatının ise 801.540 TL olduğu ortaya çıktı.

Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı’nın Önünde Diz Çöktü

Şeyma Subaşı, son gönderisinde ise Mısırlı yatırımcı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den aldığı romantik evlenme teklifini paylaştı.

Mohammed Alsaloussi’nin Şeyma Subaşı’nın önünde diz çökerek evlenme teklif ettiği ve Subaşı’nın teklifi kabul ettiği anlar görüntülere yansıdı. Subaşı’nın teklifi kabul etmesinin ardından Alsaloussi’nin Subaşı’ya sarıldığı da görüldü.

Subaşı, Mısırlı iş adamı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den almış olduğu romantik evlenme teklifini Instagram hesabı üzerinden paylaşarak “I said Yes” yani “Evet dedim” notunu düştü.

Sessizliğini Bozdu

Mısırlı sevgilisi ile evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı’nın geçtiğimiz haftalarda hamile olduğu iddia edilmişti. Düğün hazırlığı yapmaya başlayan Subaşı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, elini karnına koymasının ardından çok sayıda takipçisi “hamile misin” diye sormuştu.

Şeyma Subaşı sessizliğini bozdu. Subaşı, paylaştığı yemek fotoğrafının altına “Bugün sağlıklı besleneyim… Sonra karnım falan çıkar Türk basını yine bilmiş bilmiş haber yapar” yazdı.

Bana Deli Gibi Aşık

Kızı Melisa’yla Bali’de tatil yapan Subaşı, Alsaloussi’nin kendileri için özel jet kiralamak istediğini, ancak jet bulamayınca bir yolcu uçağını kapattığını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Subaşı, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bali’de bir adadan başka bir adaya geçecektik. O gün uçmamız lazımdı ama bütün uçak biletleri bitmiş. 6-8 kişilik uçaklar var ya, onlar bizim gideceğimiz adaya uçmuyormuş. Özel uçak da bulamayınca, sevgilim havayolları ile konuşarak bir yolcu uçağının tüm koltuklarını satın aldı.

Sanki biz başkalarının biletlerini almışız gibi algılanmış ama öyle değil. Meedo (Mohammed Alsaloussi) normalde uçuşlarda var olmayan bir uçuş koydurdu bizim için. Meedu, bu havayolu şirketiyle Amerika’da ortak iş yapıyor. Havayolunu arayıp olmayan bir uçuş koydurdu. Yani kimsenin biletini almadı ya da kimseye engel olmadı. Öyle olsaydı daha ucuza gelirdi.” Subaşı, sevgilisiyle büyük aşk yaşadıklarını da sözlerine ekledi: “Çok büyük, inanılmaz bir şey yaptı benim için. Bana deli gibi âşık. Ben de ona âşığım.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler