Ana SayfaÜnlülerNecati Şaşmaz 'ın Eski Eşi Nagehan Kaşıkçı'dan Şok Tarikat İddiası!

İlgili Postlar

Necati Şaşmaz ‘ın Eski Eşi Nagehan Kaşıkçı’dan Şok Tarikat İddiası!

Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar karakteri ile tanınan Necati Şaşmaz ‘ın boşanma sürecinde olduğu eski eşi Kaşıkçı ortaya attığı iddialarla gündeme geldi. Detaylar haberimizin devamında….

Oğlumun Elini Öpüyorlar

Nagehan Kaşıkçı Şaşmaz’ın kendisini mehdi olarak gördüğünü ve 8 yaşındaki oğlunun da bu tarikatın veliahtı olarak ilan edildiğini iddia etti. Kaşıkçı Kadiri tarikatındaki bir zikir videosunu da dosyaya ekledi.

Davada geçen zikir ve mehdi konularını İsmail Saymaz, Sözcü’deki köşesine taşıdı. Şaşmaz’ın babası Abbülkadir Şaşmaz’ın Harput merkezli Kadiri tarikatının şeyhi olduğunu ve oyuncunun da babasının müridi olduğunu söyledi. Öte yandan Şaşmaz’ın 8 yaşındaki oğlunu da kendi müridi olarak gördüğü ileri sürüldü. Şaşmaz’ın kendini mehdi olarak gördüğünü söyleyen Kaşıkçı, 8 yaşındaki oğlunun tarikatın gelecekteki lideri olarak kabul edildiğini ve yaşlı müritlerin oğluna “Ağabey” diye seslenerek elini öptüğünü söyledi.

Oğlu Gördüklerini Anlattı

Saymaz, yazısında tarikat olayının ardından İstanbul 2. Aile Mahkemesi sosyal hizmet uzmanı, psikolog ve pedagogdan yardım alındığını ve 8 yaşındaki çocuğun; babasının kendisini büyük insanların bulunduğu kapalı bir yere götürdüğünü, orada çevresinde büyük insanların toplandığını, insanların birtakım hareketlerde bulunduğunu, bu hareketlere anlam veremediğini, ortama kendi isteği dışında gittiğini, uzun süre kaldığını, çok sıkıldığını ve yorulduğunu, ancak durumu babasına söylemekten korktuğunu, babasının kendisini her aldığında bu ortama yine götürdüğünü söylediğini yazdı.

Heyetin 7 Ağustos 2020’de tamamlayarak mahkemeye sunduğu raporda çocukların anneyle yaşaması önerildi. Görülen boşanma davasında iki çocuğun velayeti de anneye verildi.

Tüm Suçlarından Beraat Etti

Davayı karara bağlayan mahkeme, “Haberleşmenin gizliliğini ihlal ve kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini alenen ifşa etme”, “Özel hayatın gizliliğini ihlal etme”, “Gizlilik ihlalinde haberleşme içeriklerinin kaydedilmesi” ve “Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme” suçundan yargılanan Necati Şaşmaz hakkında suç unsurları oluşmadığına kanaat getirerek, tüm suçlardan ayrı ayrı beraat etmesine karar verdi.

WhatsApp Web Üzerinden Konuşmalarını Takip Etti

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre sanık Muhammed Necati Şaşmaz’ın ile Nagehan Şaşmaz’ın boşanma aşamasında olduğu anlatıldı. Tarafların birlikte yaşadığı 9 Eylül 2019 tarihinde sanık Necati Şaşmaz’ın müşteki ile evlerinde yaptığı konuşmaları müştekiden habersiz olarak 11 defa telefonuna kaydettiği iddia edildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler