Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Yine Sosyal Medyanın Dilinde

İlgili Postlar

Seren Serengil Yine Sosyal Medyanın Dilinde

Seren Serengil sosyal medya hesabında paylaştığı filtreli fotoğrafları ile sık sık gündem oluyor. Bu kez yine fotoğrafına pes dedirtecek bir photoshop yaptı. Detaylar haberimizin devamında…

Takipçileri “Yok Artık” Dedi

Seren Serengil sosyal medya hesabında paylaştığı filtreli fotoğrafları ile sık sık gündem oluyor. Bu kez yine fotoğrafına pes dedirtecek bir photoshop yaptı. Serengil bu kez göbek deliğini sildi. Takipçileri “Yok artık” dedi.

Fotoğrafını Yoruma Kapattı

Serengil, mayo markasının katalog çekimlerini yapmak için kamera karşısına geçti. Serengil’in fotoğraflarına uyguladığı photoshop takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Photoshop yapmayı abartan ünlü sunucu, sosyal medyada alay konusu oldu. Sağ bacağını belirgin şekilde incelten Serengil, fotoğrafını yorumlara kapattı. Sosyal medyada Serengil, hakkında yüzlerce yorum yapıldı. İşte gelen mesajlardan bazıları:

– Seren Serengil shopu diye bir şey var ve kendisi acil patentini almalı.

– Robot gibi duruyor.

– Fotoğraflarıyla o kadar oynuyor ki, bir süre sonra gerçeklik algısını yitirip ilk halini unutuyor ve fotonun son hali ona normal geliyor…

– Sağ bacak, soldakinin yarısı olmuş.

-Bacaksız Seren!

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil Takipçilerinden Yardım İstedi…

Uzunca bir dönem fazla kiloları ile baş etmeye çalışan ünlü sunucu Seren Serengil, en son geçirdiği mide ameliyatının ardından sağlığını bir türlü toparlayarak hızla kilo vermeye devam etmişti…

“Yemekten Sonra Sendrom Geçiriyorum, Fenalaşıyorum”

Resmi Sosyal medya sayfası olan hesabı Instagram aracılığı ile son sağlık durumu hakkında bir paylaşım yapan ünlü sunucu Seren Serengil, kötü haberi hayranlarına verdi. Hastalığının tekrar gerilemeye başladığını kaydeden Serengil, “Son bir haftada tekrar hastalığım geriledi ve 46 kiloya düştüm. Her yemekten sonra sendrom geçiriyorum, fenalaşıyorum. Baş dönmelerim, mide bulantılarım geçmiyor. Bu ameliyatı geçirip, benim gibi olanlar varsa, bunları yaşadıysam ve sonra geçiyor mu ve nasıl geçiyor. Bilgilendirebilirse çok memnun olurum” dedi.

“İLAÇ İÇEREK GEÇİREMİYORSUN..”

Geçirdiği mide ameliyatı nedeniyle 46 kiloya kadar düşen Serengil, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bu süreçte hastalığı ilaç içerek geçiremiyorsun. Temiz havaya, değişikliğe ihtiyacı oluyor insanın. Önümüzdeki pazartesi veya salı döneceğim. 46 kiloya kadar düştüm. Sürekli istifra ediyorum.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler