Ana SayfaDedikoduMelis Sezen Yırtmaçlı Elbisesiyle Olay Oldu

İlgili Postlar

Melis Sezen Yırtmaçlı Elbisesiyle Olay Oldu

Son dönemlerin en çok konuşlan isimlerinden biri olan Melis Sezen sosyal medyadan yaptığı her paylaşımla bomba etkisi yaratıyor. Dün sosyal medya hesabından yeni bir kare paylaşan Melis Sezen yırtmaçlı elbisesiyle olay oldu. İşte Melis Sezen’in sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımı;

Melis Sezen’den Cürekar Pozlar

Ünlü oyuncu, siyah eteği ile deniz kenarında verdiği pozları Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Fotoğrafçı David Bellemere’nin objektifine poz veren Melis Sezen, iç çamaşırı olmadığı için tüllü eteğiyle göğüslerini kapattı.

Ünlü oyuncunun fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Melis Sezen: Kalbim Derin’le Atıyor

Evli bir adamla aşk yaşayan Derin’den çok şey öğrendiğini dile getiren Sezen şunları söyledi

“Derin bana çok şey yaşattı ve çok fazla şey öğretti. Çok engebeli bir yolculuk Derin’inki. Duyguları ve içgüdüleriyle hareket eden genç bir kadın. İnandığının peşinde koşarken kendini kaybediyor. Her an yaşayan, dönüşen Derin. Dönüşümlerin kadını. Kalbim her an onunla atıyor, çok seviyorum onu, benim için çok özel.”

Melis Sezen Sadakatsiz Dizisine Veda Edebilir

Dizinin ilk bölümleri yayınlandıktan sonra çok sert tepkiler aldığını itiraf eden Melis Sezen, “Başta çok sert tepkiler aldım. Derin’den nefret ediyorlardı. Derin’le doğrudan konuşan, ona sayıp söven bir sürü yorum vardı. Bazen Derin’le beni karıştırdıkları bile oluyordu. Bölümler ilerleyince Derin’i anladığını söyleyen, Derin’le aynı durumda kalmış birçok kadından mesajlar da aldım. Derin’i daha iyi tanıdıkça çok kişinin empati kurabilmesine çok mutlu oldum. Tepkiler gördükçe, insanlarda duygu uyandırdığını gördükçe Derin’in yaşadığını anlıyorum ve bu beni çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Melis Sezen David Bellemere’ye Makyajsız Poz Verdi

Melis Sezen Yırtmaçlı Elbisesiyle Olay Oldu

Yaz sezonunda bir reklam filminde de rol alan Melis Sezen, fırsat buldukça tatil de yaptı.

Instagram paylaşımlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu son olarak ise beyaz elbisesiyle çekilen pozlarını hayranlarının beğenisine sundu. Ünlü oyuncu paylaşımına “Kendimi peri gibi hissediyorum” notunu yazdı.

Melis Sezen'den Derin Yırtmaçlı Poz
Melis Sezen’den Derin Yırtmaçlı Poz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler