Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor!

İlgili Postlar

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor!

2019 yılında evlenen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çiftinden kötü haber geldi! Selin Ciğerci ve eşi futbolcu Gökhan Çıra 2019’da güzel bir düğün ile dünya evine girmişlerdi. Cuma günü Beykoz’da boşanacakları iddia edilen çift suskunluğunu koruyor. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor!

İhanet yüzünden gündeme gelmişlerdi!

Geçtiğimiz sene de Selin Ciğerci eşinin ihanet iddiaları ile gündeme gelmişti.Melisa Bayer’in eşi ile ilişki yaşadığını öğrenen Selin Ciğerci’nin sunucu Melisa Bayer’i dövmekle ve yüzüne kezzap atmakla tehdit ettiği iddialar arasında yer almaktaydı.

Bununla birlikte fenomen Selin Ciğerci bu iddialara cevap vermekte gecikmemişti. Bu iddialara  şu cümlelerle cevap vermişti: “Kimseyle uğraşmadım ben. İftira atıyorlar. Biri çıkıyor ‘Anne olamayacaksın’ diyor, biri ‘Cinsiyet değiştirdin’ diyor. Biri de ‘Aldatılması normal’ deyip, yerden yere vuruyor. Ben ne yapmışım ya! Herkes kendi ahlakına, geçmişine baksın!” diyerek ardından “Herkes bir kendi kapısının önünü süpürsün. Varsa bir hatam bile ben Allah’tan af diledim. İnsanlar bana ‘Yazıklar olsun’ diye mesajlar atıyor. Allah herkesin gönlüne göre versin. Lütfen bana iftira atmayın.”  cümleleri ile iddialara tepki göstermişti.

Selin Ciğerci ve Gökhan çıra ayrılık

Boşanma iddialarına henüz bir cevap gelmedi!

2 yıllık birlikteliklerinin ardından cuma günü Beykoz adliyesinde boşanacakları iddia edilen çiftlerden henüz bir açıklama gelmedi. Selin  Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanıyor!

 

Selin Ciğerci kimdir?

Gökhan Çıra kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler