Ana SayfaÜnlülerEdis'ten yeni single!

İlgili Postlar

Edis’ten yeni single!

Gerek müziği ile, gerek ilgi çekici klip ve kostümleri ile herkesin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı yeni şarkısı ile dinleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni çıkaracağı single için heyecanlanan çok sevilen sanatçı “Arıyorum” şarkısının çıkış tarihini verdi. Şarkı 17 Eylül’de dinleyicilerle buluşuyor! Edis’ten yeni single!

Edis’ten yeni single!

Devam eden konserler ile birlikte hayranları ile sık sık bir araya geliyor. Bununla birlikte yeni sürprizler için yoğun çalışan ünlü sanatçı yeni single’ı için hazırlanıyor. Söz ve bestesi Emrah Karakuyu’ya ait olan şarkının düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu tarafından gerçekleştiriliyor. Yeni şarkısı “Arıyorum” için gün sayan ve heyecanlı bir bekleyiş içerisinde olan Edis yeni şarkısının 17 Eylül’de çıkacağını haber verdi!

Single çıkış tarihi 17 Eylül!

Edis single’ının çıkış tarihini açıklayarak,  “Arıyorum’un sizinle buluşacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.” cümleleri ile hayranlarına seslendi. Bununla birlikte Edis, “Arıyorum” şarkısının klibinde, esinlendiği mitolojik karakterden izleri taşıyacak. Klip çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Ayrıca Edis hayranlarına yeni bir müjdeyi duyurarak, ekim ayında turneye çıkacağının haberini duyurdu!

Edis Görgülü kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler