Ana SayfaÜnlülerCeza' nın Yenikapı' da ki Muhteşem Konseri...

İlgili Postlar

Ceza’ nın Yenikapı’ da ki Muhteşem Konseri…

Türk Rap müziğin efsane seslerinden Ceza, Kerki Solfej’in düzenlediği ”TİKTAK’la Parket Seyret” adlı konserlerin içeriğinde Yenikapı’da ki sahnesinde, Türkçe rap müzik severleine eşsiz dakikalar geçirten bir konser yaşattı. Ceza Yenikapı konseri hakkında neler neler söyledi. İşte Detaylar…

Ceza’ nın Yenikapı’ da ki Muhteşem Konseri…

Günümüze dek piyasaya sürdüğü her albüm ve çıktığı bütün konserle müzik kariyerinde zirveye yerleşen Ceza, “Yerli Plaka” ve “Suspus” gibi hafızalara kazınan eserlerini hayranlarıyla beraber söyledi.

Ceza Kimdir?

“Böyle Bir Ortamda Buluşarak Tarihe Geçtik..”

Sergilediği en yüksek sahne performansıyla ağızları açıkta bırakan Ceza; “25 yıldır müzik yapıyorum ama bu akşam bir ilk yaşıyorum, dünyanın en güzel şehrinde böyle bir ortamda buluştuk. Tarihe geçtik kesinlikle benim için öyle bir an. Sizi çok özledim. Böyle güzel bir dinleyici ve güzel bir orkestra ile olduğum için çok şanslıyım ve bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. ” şeklinde ifade etti.

“Konserde Babasını Andı”

Çıkardığı tüm parçalarını müzikseverlerle birlikte söyleyen
Ceza; “Sıradaki parça babamın en sevdiği şarkı. Konserime her geldiğinde göz göze gelerek beraber söylediğimiz şarkılardan biri. Bu şarkı tüm sevdikleri uzakta olanlara…” sözleri sonrasında ‘Panorama Harem’ parçasını söyledi…

“Medcezir” İle Konserini Bitirdi…

Konser biterken hayranlarının ıslıkları ve alkışları eşliğinde sahnesine geri gelen Ceza, “Medcezir” parçasını söyleyerek  konserini tamamladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler