Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDemet Akalın' dan Sonra Amerikalı Yıldızla Düet...

İlgili Postlar

Demet Akalın’ dan Sonra Amerikalı Yıldızla Düet…

Müzik dünyasındaki ismini ünlü şarkıcı Demet Akalın ile birlikte yaptıkları düet ve aldığı “Altın Plak” ile duyulmasını sağlayan yetenekli müzik adamı Ömer Topçu, “Seni Almadan” adlı parçasını müzik dünyasına kazandırdı. İşte Detayları…

Demet Akalın’ dan Sonra Amerikalı Yıldızla Düet…

İlk albümü olan “Gidenlerden” in habercisi anlamındaki parçasında uluslar arası platformda başarılı projelere imzası atan ünlü prodüktör Tamer Şengül ile birlikte çalıştı.

Demet Akalın kimdir?

Amerikalı Usta Rap Yıldızı İle Çalıştı…

Müzik Piyasasına “Merhaba” isimli projesiyle Türkiye’nin en ünlü pop kraliçelerinden olan Demet Akalın ile birlikte düet yapan şarkıcı Ömer Topçu, bu defa Amerikalı usta rap yıldızı Jesse El Malik ile “Seni Almadan” adlı parçasının en özel versiyonunda beraber yürüttü.

Ömer Topçu, Jesse El Malik ile birlikte olduğu çalışma sürecini şu ifadelerle aktardı;

“Şarkı final aşamasına gelirken kendisi Almanya’da stüdyo’da dinleme fırsatı buldu ve projeye kendi duygusuyla eşlik etmek istediğini paylaşarak kayıtlarını alıp bize gönderdi. Klip çalışmamızda ‘Jesse’nin olduğu sahneleri pandemiden dolayı kendi ülkesinde çekmesini istedik. Pandemi döneminde bir araya gelemesek de bu projede duygu birlikteliği yaşama fırsatımız oldu. Sosyal medya canlı yayınlarımıza ilgi çok yüksek…” dedi.

Ömer Topçu’ nun video klibi yayımlandığı an itibariyle büyük bir ilgiyle karşılandı…

İşte Ömer Topçu  ‘Seni Almadan’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler