Ana SayfaÜnlülerOzan Doğulu'dan Adana Türküsü

İlgili Postlar

Ozan Doğulu’dan Adana Türküsü

Türkçe Pop müziğin en sevilen isimlerinden olan Ozan Doğulu sevenleriyle Türkiye’nin farklı noktalarında buluşmaya hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün Adana’nın en büyük alışveriş merkezi olan “M1 Adana’da sahne alan başarılı müzisyen Ozan Doğulu’dan Adana türküsü, Adana halkı tarafından coşkuyla karşılandı.

Müziğin Sevilen Adamı

Kenan Doğulu’nun kardeşi olan Ozan Doğulu müzik piyasasına çok iddialı bir giriş yaparak müzik yeteneğinin ailede adete bir genetik olduğunu bizlere göstermişti. Türk Pop müziğine yeni bir soluk kazandıran isimler arasında olan başarılı müzisyen özel soundlar ve altyapılarıyla müzikseverlerin en çok sevdiği isimler arasında yer alıyor.

Ozan Doğulu’dan Sıcak Dolu Anlar!

Her Sahneye Damgasını Vuruyor

En çok sevilen müzisyenler arasında yer alan Ozan Doğulu sadece birbirinden renkli parçalarıyla değil sahne enerjisiyle de dinleyicisinin gönlünü fetheden isimlerden. Enerjik ve sempatik tavırlarının yanı sıra kendine özgü başarılı soundlarıyla dinleyicisine hareketli ve eğlenceli bir müzik şöleni sunan başarılı müzisyen Ozan Doğulu sahnenin en sevilen isimlerinden.

Ozan Doğulu Kimdir?

Ozan Doğulu’dan Adana Türküsü

Geçtiğimiz günlerde Yılbaşı kutlamaları kapsamında başarılı müzisyen Ozan Doğulu ve genç kızların sevgilisi Cem Belevi Adana’nın en büyük eğlence ve alışveriş merkezi olan M1 Adana’da sevenleriyle buluştu. Ozan Doğulu’nun müzikleri ve Cem Beleve’nin performansıyla Adanalılar unutulmaz bir Yılbaşı eğlencesi yaşadı.  Ozan Doğulu sahnede ilk kez “Adana’ya Gidek mi” türküsünü çalınca eğlence tavan yaptı. Adana ve çevre illerden gelen büyük kalabalık çılgınlar gibi eğlendi.

Cem Belevi Kimdir?

Ozan Doğulu ve Cem Belevi Adana'yı Coşturdu
Ozan Doğulu ve Cem Belevi Adana’yı Coşturdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler