Ana SayfaÜnlülerAtiye'deki Sevişme Sahnesiyle Olay Olan Beren Saat'in Annelik Açıklaması Şok Etti..

İlgili Postlar

Atiye’deki Sevişme Sahnesiyle Olay Olan Beren Saat’in Annelik Açıklaması Şok Etti..

Dünya’nın dizi ve sinema platformu olan Netflix’in ikinci yeni Türk dizisi Atiye’nin başrolünü oynayan Beren Saat, dizideki sevişme sahnesiyle Magazin gündemine oturmuşken, güzel oyuncunun Annelik hakkındaki sözleri şaşkınlık yarattı. Beren Saat Annemi olmak istiyor? Detaylar Haberimizde..

Beren Saat’in Annelik Açıklaması Şok Etti..

Netflix’in ikinci Türk orijinal dizisi Atiye, geçen Cuma günü ilk 8 bölümüyle seyircisiyle buluştu. Sabırsızlıkla beklenen Atiye, izleyicisinden 10 puan alırken ilk bölümdeki müstehcen sahneleri ise büyük ses getirdi.

İlk bölümünde oyuncu Beren Saat’in Metin Akdülger ile seviştiği sahne , hemen ardından da oyuncu Melisa Şenolsun’un daha müstehcen sahneleri sahneleri, sosyal medyada çok yankı uyandırdı.

Beren Saat Kimdir?

Bu hafta her yerde Atiye dizisi konuşulurken ünlü oyuncu Beren Saat’i Hürriyet’ten Hakan Gence ile röportaj yaptı. Dizilerde uygulanan sansüre karşı tepkili olduğunu anlatan Beren Saat, kendi hayatına dair sorulara da cesurca yanıt verdi.

Beren Saat İle Annelik Hakkında!..

Eşi Kenan Doğulu ile aralarında uzunca bir süredir soğuk rüzgarlar eserken barışma kararı alan güzel oyuncu, “Bu dünyaya çocuk getirmek ister misiniz?” sorusuna yanıt olarak şöyle söyledi;

Beren Saat: “Çocuğum İlla Benim Genimde Olacak…”

“Anneliği yaşamak isterim. Konuya dünya koşullarından uzaklaşarak bakarsak; eğitimi ne olacak, nerede yaşamalı, illa benim genimden mi olmalı gibi sorular var…….” sözleriyle şaşkınlık yaratan ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti.

“……’Bir sürü çocuk annesiz, babasız sokakta; Suriyeli çocuklarımızın yardıma ihtiyacı var. Bu yüzden biraz daha yukarıya çıkıp duruma oradan bakmaya çalışıyorum.”

 

Sevişme sahnesiyle gündem yaratan Beren Saat'e Kenan Doğulu'dan destek!

Diğer taraftan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’dan Atiye için eşi Beren Saat’e destek gecikmemişti.

Kenan Doğulu kimdir?

Ünlü şarkıcı, şahsi Instagram sayfasının hikaye kısmından Atiye’nin afişini yayınlayıp, “Heyecanla beklediğimiz ‘Atiye’ yayında” notuyla paylaşarak eşine desteğini esirgemedi.

 

IMG_9191

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler