Ana SayfaÜnlülerGülşen Yılın Son Konserinde Yırtmaç Şov Yaptı

İlgili Postlar

Gülşen Yılın Son Konserinde Yırtmaç Şov Yaptı

Türk pop müziğinin en ünlü isimleri arasında olan şarkıcı Gülşen yılın son sahnesine İstanbul’da görkemli bir konserle çıkarken, kontümleri ve sesiyle hayranlarına adeta şov yaptı. Konserinden anları sosyal medya hesabından paylaşan güzel şarkıcı Derin yırtmaçlı elbisesiyle herkesin odak noktası halindeydi. Detaylar Haberimizde..

Gülşen Satamadığı Evi Kiraya Çıkardı!

Gülşen Yılın Son Konserinde Yırtmaç Şov Yaptı!…

Ünlü şarkıcı Gülşen, İstanbul’da verdiği konserden anları sosyal medya hesabından takipçileri için paylaşmayı ihmal etmedi. Güzel şarkıcının Instagram platformunda 1,5 milyon takipçisi bulunurken konserdeki derin yırtmaçlı kostümüyle çekildiği resimleri paylaşarak hayranlarının nabzını yokladı.

Gülşen kimdir?

Yetenekli şarkıcı Gülşen’in “Yılın son İstanbul konserinden” iletisiyle yayınladığı fotoğraflara yaklaşık 17 binin üzerinde beğeni ve binlerce yorum yağdı.

Konser Anlarını Paylaşmayı İhmal Etmiyor..

Daha öncede 16 Aralık’ta da Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’ta sevenlerinin karşısına çıkan Gülşen. yine konserde çekilen fotoğraflarını paylaşmış hatta bu fotoğraflara, Funda Arar, Şeyda Coşkun ve Eliz Sokuçoğlu gibi pek çok ünlü isim de yorum yapmışlardı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler