Ana SayfaÜnlüler"Seninle Ölürüm" Zirveye Çıktı!

İlgili Postlar

“Seninle Ölürüm” Zirveye Çıktı!

Müzik piyasasına “Kabince” isimli şarkıyla adım atan Tuğba Ünal kısa sürede en iyi çıkış yapan isimler arasında yer alıyor. Güçlü sesi ve kendine özgü yorumuyla kısa sürede geniş bir dinleyici kitlesi elde etmeyi başaran şarkıcının yeni şarkıcı çok sevildi. “Seninle Ölürüm” zirveye çıktı!

Sesi Çok Sevildi

Uzun bir süredir müzikle iç içe olan Tuğba Ünal geçtiğimiz sene ilk albümü olan “Kalbince”yi dinleyicilerle buluşturdu. Çıkış yaptıktan kısa bir süre sonra güçlü sesi sayesinde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Tuğba Ünal ilerleyen dönemlerde başarısıyla adından daha çok söz ettirecek gibi duruyor.

“Kalbince” Çok Sevildi

Geçtiğimiz sene müzik marketlerinde ve online platformlarda yerini alan “Kalbince” dinleyicisinden yoğun ilgi gördü. Duysal sözlerin hareketli soundla buluştuğu şarkı geçmiş dönem şarkılarını andıran altyapısı ile nostalji severlerin en çok dinlediği şarkılar arasına girmeyi başardı.

“Seninle Ölürüm” Zirveye Çıktı!

Geçtiğimiz sene iddialı bir çıkış yaparak adından büyük bir övgüyle söz ettirmeyi başaran Tuğba Ünal‘ın 90’lı senelere damgasını vuran Tayfun Duygulu ile birlikte seslendirdiği “Senine Ölürüm” isimli parça dinleyicisinden yoğun bir ilgi görüyor. Çıkış yaptıktan kısa bir süre sonra başta iTunes olmak üzere birçok online dijital müzik kütüphanesinde zirveye yükselen parçasının sözü ve bestesi Tayfun Duygulu imzası taşıyor. İlk şarkısıyla başarılı bir çıkış yapmanın mutluluğunu yaşayan ve yakında yepyeni bir şarkı ile sevenleriyle buluşacak olan Tuğba Ünal, “2019 bana çok uğurlu geldi. 2020’de büyük sürprizlerim olacak” dedi.

Tuğba Ünal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler